LIGA ŠAMPIONA

0001-01-01

19:00

Budućnost

vs

Team Esbjerg

13.04.2019

''Imali smo želju i energiju, ali nije bilo dovoljno''

Rukometašice Budućnosti završile su Ligu šampiona u četvrtfinalu - dva puta bolji od našeg sastava bio je norveški Vajpers. Nakon 24:19 u Podgorici, Vajpers je slavio pred domaćim navijačima 25:18.

"Bez obzira na konačan rezultat, želja između dvije utakmice je bila da djevojke iskažu veću energiju, budu slobodnije, a rekao bih da su u meč ušle i sa većom željom da daju sve od sebe, manjim pritiskom nakon poraza u prvom meču. Željeli smo i da igra u napadu i tranziciji bude konkretnija. U tim segmentima, posebno u prvom poluvremenu, uz promašen penal i dva zicera, smo mogli biti u egalu. Bez obzira što je pozicioni napad, u prvih 15 minuta, bio dosta u grču, uz nekoliko realizovanih šansi bili bi potpuno u igri", rekao je trener našeg tima Dragan Adžić.

U igri Budućnosti osjetio se izostanak Milene Raičević, ali i pauza Đurđine Jauković.

"U nastavku je, takođe, bilo dobrih stvari i neke koje su bile posljedice nečega, kao kod Đine Jauković duža pauza i nemogućnost da se do kraja vrati u pravu formu, a koju je imala prije povrede. Vidjelo se i kod Marine Rajčić nakon pauze zbog povrede, povratka radu, da su joj dvije sedmice legle i da je bila na viskom nivou u drugom meču. Ostale djevojke su pokazale veću energiju, ali ne dovoljno za ovakav kompaktan i kvalitetn sastav", kazao je Adžić.

Share:

Tagovi:

Slične vijesti

06.05.2020

"Plave" se vratile treninzima uz poštovanje mjera nadležnih institucija

Pročitaj
09.03.2020

“Esbjerg je veliki izazov, ali vjerujem da smo dorasli zadatku“

Pročitaj
06.03.2020

Duel u Ljubljani prilika i za mlađe igračice

Pročitaj
01.03.2020

“Đer je fenomenalna ekipa, ova utakmica je veliki kapital za oba tima“

Pročitaj
28.02.2020

“Đer je izazov i praznik, fenomenalna priprema za četvrtfinale“

Pročitaj