Liga šampiona

2021-09-19

16:00

Budućnost

vs

BV Borussia 09 Dortmund

26.12.2019

''Plave'' od subote ponovo na okupu

Nakon uspješnog nastupa i petog mjesta za našu reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Japanu, klupski rukomet ponovo se vraća na veliku scenu.

Rukometašice Budućnosti od subote će ponovo biti na okupu, kako bi počele pripreme za nastavak sezone i početak glavne runde Lige šampiona, koji ih očekuje 25. januara kada u Podgoricu stiže švedski Savehof.

Tokom Svjetskog prvenstva u Japanu, trener Dragan Adžić na raspolaganju je imao Barbaru Lazović, Sanju Vujović, Branku Konatar, Ninu Bulatović, od mlađih Ivanu Godeč, Katarinu Džaferović, a nakon duže pauze zbog operacije, sa loptom je počela da radi i Jovana Ilić.

Nakon odmora koji su reprezentativke dobile nakon povratka iz Japana, i one se vraćaju klupskim obavezama, jer od subote u kompletnom sastavu kreću u novi izazov – pripremu za glavnu rundu elitnog takmičenja.

Budućnost će do starta Lige šampiona i prvog meča sa Savehofom u ''Morači'' 25. januara, učestvovati u Ljubljani na turniru Regionalne lige, na kome će 11. i 12. januara igrati protiv Jagodine i domaćina Krima.

Milena Raičević i saigračice će glavnu rundu dočekati sa četiri boda, ispred njih su Đer i Brest sa osam bodova, Krim i Savehof imaju po dva, dok je Rmniku Vlčea bez bodova na početku druge faze takmičenja.

Share:

Tagovi:

Slične vijesti

17.09.2021

"Očekuje nas veoma važna utakmica, očekujemo pobjedu"

Pročitaj
14.09.2021

"Plave" u nedjelju dočekuju Borusiju Dortmund

Pročitaj
13.09.2021

Akreditacije za grupnu fazu DELO EHF Lige šampiona

Pročitaj
11.09.2021

Poraz Budućnosti Bemax u Koprivnici na startu Lige šampiona

Pročitaj
11.09.2021

"Loše izdanje u prvom poluvremenu, u nastavku je bilo mnogo bolje"

Pročitaj