Liga šampiona

2021-01-17

16:00

Brest Bretagne Handball

vs

Budućnost

09.10.2020

"Bod je velika satisfakcija za igračice"

Bod protiv Bresta je kao pobjeda za Budućnost poslije teškog perioda koji je sada iza igračica i stručnog štaba, kazao je trener Dragan Adžić nakon remija protiv francuskog tima (22:22) u četvrtom kolu Lige šampiona. Brest je vrhunska ekipa, a bod je velika satisfakcija za igračice, kazao je Adžić, uz napomenu da je za Budućnost najvažniji meč narednog vikenda, kada će protivnik biti Borusija iz Dortmunda.

 

- Veoma sam srećan jer je iza nas težak period. Imali smo i dobru prognozu, a stručan rad sa igračicama u najtežem periodu za naš klub, donio nam je veliki bod koji je satisfakcija za igračice. Brest je vrhunska ekipa protiv koje nijesmo dobro prolazili u prethodnim sezonama. Okrećemo se utakmici protiv Borusije narednog vikenda, iskreno već i prije duela protiv Bresta, razmišljao sam o gostovanju u Njemačkoj. U stanju u kojem se nalazimo, nama je ta utakmica značajnija od ove, ako realno gledamo situaciju – kazao je Adžić. 

Sjajno izdanje pružila je francuska reprezentativka Alison Pino koja je postigla šest golova.

 

- Veoma sam srećna jer smo osvojile prvi bod u sezoni. Fizički se osjećamo mnogo bolje što se vidjelo u duelu protiv Bresta. Ovo je uspjeh jer smo imale mnogo problema u proteklom periodu. Izdanje koje smo pružile bilo je na nivou na kojem smo željele da bude i u prethodnim mečevima, ali nam to nije pošlo za rukom. Istovremeno sam i tužna jer smo imale priliku da osvojimo dva boda. Put pred nama je veoma dug, imamo prostora da budemo bolje u narednim mečevima. Odigrale smo odlično u odbrani i primile samo 22 gola, što je veoma važno za nas – kazala je Pino.

Share:

Slične vijesti

07.01.2021

"Plave" žele pobjedu na trenerskom debiju Bojane Popović u Ligi šampiona

Pročitaj
21.11.2020

"Mogli smo više, podbacili smo u odbrani"

Pročitaj
20.11.2020

"Đer najveći izazov u svjetskom rukometu, želimo da pružimo dobro izdanje"

Pročitaj
14.11.2020

"Važna pobjeda za plasman u narednu fazu, Pino vjerovatno slomila nos"

Pročitaj
13.11.2020

"Poznajemo i poštujemo Vlčeu, ali želimo pobjedu"

Pročitaj