Liga šampiona

2024-01-07

16:00

CSM Bucuresti

vs

Budućnost Bemax

07.03.2019

Budućnost od naredne sezone u opremi Hummela

Danski brend sportske opreme Hummel od naredne sezone biće partner Ženskog rukometnog kluba Budućnost, pa će naše šampionke u naredne četiri godine nositi opremu renomiranog proizvođača.

Ugovor počinje da važi od juna ove godine.

''Najbolji idu uz najbolje, a danski Hummel i naš klub su bez sumnje evropski brendovi. Zadovoljni smo zbog činjenice da ćemo u naredne četiri sezone nastupati u opremi danskog brenda i vjerujem da će saradnja biti na obostrano zadovoljstvo. Vjerujem da ćemo zajedno sa danskim partnerom, ostvariti sve zacrtane ciljeve na međunarodnom planu'', kazala je direktorica ŽRK Budućnost Marijana Maja Bulatović.

Danski brend sa sjedištem u Arhusu, osnovan je 1923. godine i primarno pokriva tržišta skandinavskih zemalja, centralne Evrope i Turske.

''Ovom saradnjom jačamo fokus na naš brand u tom regionu. Takođe, na ovaj način jačamo fokus i na međunarodnom nivou, kako u rukometu, tako i generalno u sportu. Hummelov DNK je ukorijenjen u timskom sportu, pa ovo prirodan korak'', kazao je Michael Blicher Rasmussen, predstavnik kompanije Hummel.

Share:

Tagovi:

Slične vijesti