Liga šampiona

2023-03-25

16:00h

FTC-Rail Cargo Hungaria

vs

Budućnost Bemax

11.03.2019

Akreditacije za četvrtfinale Lige šampiona

Evropska rukometna federacija (EHF) obavijestila je Ženski rukometni klub Budućnost da je u toku proces akreditovanja TV, internet TV i radio stanica za utakmice četvrtfinala Lige šampiona u sezoni 2018/19.

Sve TV, internet TV i radio stanice su obavezne da zahtjeve za akredtaciju šalju direktno na adresu EHF Marketinga na zvaničnom formularu. EHF Marketing će razmatrati zahtjeve za akreditacije i donijeti odluku o odobravanju ili odbijanju zahtjeva.

Kao i prethodnih sezona, EHF Marketing će svim klubovima dostaviti spisak medija koji su se akreditovali za praćenje utakmica i to dva dana prije meča. Klub će pripremiti akreditacije, a akreditovani novinari ih mogu preuzeti na dan utakmice.

Kako su TV i radio prava vlasništvo EHF Marketinga, nijedna TV, internet TV i radio stanica koja nije akreditovala svoje novinare na pomenuti način, neće imati pravo pristupa utakmicama glavne runde Lige šampiona.

EHF Marketing će klubu dostaviti spisak akreditovanih predstavnika TV, internet TV i radio stanica  najmanje dan/dva prije meča. Klubovi će pripremiti akreditacije i uručiti ih predstavnicima medija na dan utakmice.

Uoči svakog meča, EHF delegat će sa osobom zaduženom za odnose sa javnošću provjeriti spisak akreditovanih predstavnika medija.

TV stanica koja ima pravo prenosa utakmica Lige šampiona, ne mora da prolazi kroz pomenutu proceduru i akreditacije može preuzeti direktno u prostorijama kluba.

Pisani mediji, portali, fotoreporteri i druge kategorije medija koje nijesu prethodno navedene, zahtjev za akreditaciju mogu uputiti preko FORMULARA koji se nalazi na zvaničnoj web stranici Ženskog rukometnog kluba Budućnost.


Formular za akreditaciju za četvrtfinale Lige šampiona

Share:

Tagovi:

Slične vijesti

25.03.2023

Dostojanstven oproštaj od EHF Lige šampiona

Pročitaj
25.03.2023

"Parirale smo im do posljednjih pet minuta, ponovile su se greške iz prvog meča"

Pročitaj
24.03.2023

"Da u revanšu odigramo najbolje što možemo"

Pročitaj
23.03.2023

"Nijesmo iskoristile priliku u prvom meču, odigraćemo bolje u Mađarskoj"

Pročitaj
22.03.2023

"Plave" u subotu gostuju FTC-u u drugom meču osmine finala

Pročitaj