Liga šampiona

2023-03-25

16:00h

FTC-Rail Cargo Hungaria

vs

Budućnost Bemax

13.04.2019

''Imali smo želju i energiju, ali nije bilo dovoljno''

Rukometašice Budućnosti završile su Ligu šampiona u četvrtfinalu - dva puta bolji od našeg sastava bio je norveški Vajpers. Nakon 24:19 u Podgorici, Vajpers je slavio pred domaćim navijačima 25:18.

"Bez obzira na konačan rezultat, želja između dvije utakmice je bila da djevojke iskažu veću energiju, budu slobodnije, a rekao bih da su u meč ušle i sa većom željom da daju sve od sebe, manjim pritiskom nakon poraza u prvom meču. Željeli smo i da igra u napadu i tranziciji bude konkretnija. U tim segmentima, posebno u prvom poluvremenu, uz promašen penal i dva zicera, smo mogli biti u egalu. Bez obzira što je pozicioni napad, u prvih 15 minuta, bio dosta u grču, uz nekoliko realizovanih šansi bili bi potpuno u igri", rekao je trener našeg tima Dragan Adžić.

U igri Budućnosti osjetio se izostanak Milene Raičević, ali i pauza Đurđine Jauković.

"U nastavku je, takođe, bilo dobrih stvari i neke koje su bile posljedice nečega, kao kod Đine Jauković duža pauza i nemogućnost da se do kraja vrati u pravu formu, a koju je imala prije povrede. Vidjelo se i kod Marine Rajčić nakon pauze zbog povrede, povratka radu, da su joj dvije sedmice legle i da je bila na viskom nivou u drugom meču. Ostale djevojke su pokazale veću energiju, ali ne dovoljno za ovakav kompaktan i kvalitetn sastav", kazao je Adžić.

Share:

Tagovi:

Slične vijesti

21.11.2020

"Mogli smo više, podbacili smo u odbrani"

Pročitaj
20.11.2020

"Đer najveći izazov u svjetskom rukometu, želimo da pružimo dobro izdanje"

Pročitaj
14.11.2020

"Važna pobjeda za plasman u narednu fazu, Pino vjerovatno slomila nos"

Pročitaj
13.11.2020

"Poznajemo i poštujemo Vlčeu, ali želimo pobjedu"

Pročitaj
18.10.2020

"Dva značajna boda u borbi za plasman u osminu finala"

Pročitaj