Kup Crne Gore 2020/21

2021-05-20

14:30h

ŽRK Budućnost

vs

RK Levalea 2010

25.07.2019

Završen odmor, ''plave'' ponovo na okupu

Rukometašice Budućnosti zajedničkom večerom počele su novu sezonu, u kojoj je glavni cilj plasman na finalni turnir Lige šampiona u Budimpešti, nakon dvije godine pauze. U novu sezonu, ''plave'' ulaze sa šest novih igračica i željom da do prvog vikenda oktobra kada počinje Liga šampiona, dostignu visok nivo forme kako bi u konkurenciji francuskog Bresta, rumunske Rimniku Vlčee i njemačkog Bitighajma, osvojile što više bodova koji se prenose u glavnu rundu.


Prvi trening u novoj sezoni planiran je za petak u Sportskom centru ''Morača'', a za ponedjeljak je zakazan put za Berane, gdje će biti obavljen uvodni dio priprema.

Već početkom avgusta kreće serija pripremnih mečeva – u Podgorici su planirani dueli protiv Bresta, Ramniku Vlčee i Astrahana, sredinom mjeseca, u Brestu, provjere protiv Meca, CSM Bukurešta i Đera, a krajem osmog mjeseca, rivali u Grudama su Bjelovar i Podravka.

U pauzi između dvije sezone, dvostruki šampion Evrope angažovao je šest pojačanja – uz crnogorske reprezentativke i povratnice u dres Budućnosti Jovanku Radičević i Majdu Mehmedović, na vjernost našem klubu obavezale su se Slovenka Barbara Lazović Varlec, reprezentativka Srbije Sanja Vujović, norveška golmanka Emili Stang Sando, kao i najbolja mlada igračica Bosne i Hercegovine Jovana Ilić.

Nova sezona Lige šampiona počinje prvog vikenda oktobra, kada će u Podgorici gostovati francuski Brest.

Share:

Tagovi:

Slične vijesti

06.05.2021

Levalea 2010 protivnik u finalu Kupa Crne Gore

Pročitaj
11.04.2021

"Htjele smo na ovakav način da završimo Ligu šampiona"

Pročitaj
11.04.2021

"Za mnoge od nas ovo je bila posljednja utakmica u dresu Budućnosti"

Pročitaj
10.04.2021

Budućnost ponosno završila učešće u Ligi šampiona

Pročitaj
09.04.2021

"Želimo da odigramo hrabro i jako u Đeru"

Pročitaj