Liga šampiona

2023-03-25

16:00h

FTC-Rail Cargo Hungaria

vs

Budućnost Bemax

26.12.2019

''Plave'' od subote ponovo na okupu

Nakon uspješnog nastupa i petog mjesta za našu reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Japanu, klupski rukomet ponovo se vraća na veliku scenu.

Rukometašice Budućnosti od subote će ponovo biti na okupu, kako bi počele pripreme za nastavak sezone i početak glavne runde Lige šampiona, koji ih očekuje 25. januara kada u Podgoricu stiže švedski Savehof.

Tokom Svjetskog prvenstva u Japanu, trener Dragan Adžić na raspolaganju je imao Barbaru Lazović, Sanju Vujović, Branku Konatar, Ninu Bulatović, od mlađih Ivanu Godeč, Katarinu Džaferović, a nakon duže pauze zbog operacije, sa loptom je počela da radi i Jovana Ilić.

Nakon odmora koji su reprezentativke dobile nakon povratka iz Japana, i one se vraćaju klupskim obavezama, jer od subote u kompletnom sastavu kreću u novi izazov – pripremu za glavnu rundu elitnog takmičenja.

Budućnost će do starta Lige šampiona i prvog meča sa Savehofom u ''Morači'' 25. januara, učestvovati u Ljubljani na turniru Regionalne lige, na kome će 11. i 12. januara igrati protiv Jagodine i domaćina Krima.

Milena Raičević i saigračice će glavnu rundu dočekati sa četiri boda, ispred njih su Đer i Brest sa osam bodova, Krim i Savehof imaju po dva, dok je Rmniku Vlčea bez bodova na početku druge faze takmičenja.

Share:

Tagovi:

Slične vijesti

25.03.2023

Dostojanstven oproštaj od EHF Lige šampiona

Pročitaj
25.03.2023

"Parirale smo im do posljednjih pet minuta, ponovile su se greške iz prvog meča"

Pročitaj
24.03.2023

"Da u revanšu odigramo najbolje što možemo"

Pročitaj
23.03.2023

"Nijesmo iskoristile priliku u prvom meču, odigraćemo bolje u Mađarskoj"

Pročitaj
22.03.2023

"Plave" u subotu gostuju FTC-u u drugom meču osmine finala

Pročitaj