Liga šampiona

2021-10-30

18:00

Budućnost

vs

FTC-Rail Cargo Hungaria

26.12.2019

''Plave'' od subote ponovo na okupu

Nakon uspješnog nastupa i petog mjesta za našu reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Japanu, klupski rukomet ponovo se vraća na veliku scenu.

Rukometašice Budućnosti od subote će ponovo biti na okupu, kako bi počele pripreme za nastavak sezone i početak glavne runde Lige šampiona, koji ih očekuje 25. januara kada u Podgoricu stiže švedski Savehof.

Tokom Svjetskog prvenstva u Japanu, trener Dragan Adžić na raspolaganju je imao Barbaru Lazović, Sanju Vujović, Branku Konatar, Ninu Bulatović, od mlađih Ivanu Godeč, Katarinu Džaferović, a nakon duže pauze zbog operacije, sa loptom je počela da radi i Jovana Ilić.

Nakon odmora koji su reprezentativke dobile nakon povratka iz Japana, i one se vraćaju klupskim obavezama, jer od subote u kompletnom sastavu kreću u novi izazov – pripremu za glavnu rundu elitnog takmičenja.

Budućnost će do starta Lige šampiona i prvog meča sa Savehofom u ''Morači'' 25. januara, učestvovati u Ljubljani na turniru Regionalne lige, na kome će 11. i 12. januara igrati protiv Jagodine i domaćina Krima.

Milena Raičević i saigračice će glavnu rundu dočekati sa četiri boda, ispred njih su Đer i Brest sa osam bodova, Krim i Savehof imaju po dva, dok je Rmniku Vlčea bez bodova na početku druge faze takmičenja.

Share:

Tagovi:

Slične vijesti

24.10.2021

Budućnost Bemax i dalje bez bodova u Ligi šampiona

Pročitaj
24.10.2021

"Veliki broj tehničkih grešaka razlog poraza u Bukureštu"

Pročitaj
23.10.2021

"Agresivno u odbrani, skoncentrisano i odlučno u napadu"

Pročitaj
22.10.2021

U Bukureštu ponoviti izdanje iz duela protiv Rostova

Pročitaj
20.10.2021

Budućnost Bemax u nedjelju gostuje u Bukureštu

Pročitaj