Liga šampiona

2023-03-25

16:00h

FTC-Rail Cargo Hungaria

vs

Budućnost Bemax

02.10.2018

Prvi trening u renoviranoj Morači

Dosta toga smo uradili od kraja jula i početka priprema i spremni smo za početak Lige Šampiona. Kroz utakmice elitnog takmičenja podizaćemo formu i vjerujem prvo izboriti plasman u glavnu rundu sa što većim brojem bodova, a onda nakon Evropskog prvenstva, biti spremni za izazove koji nas očekuju u toj rundi. Odenze ima sjajnog trenera Pitlika i formirali su odličan tim. Ono što ih krasi u odnosu na sve druge danske ekipe je činjenica da igraju dobru odbranu i biće nam potrebna velika energija da riješimo taj segment njihove igre. Vjerujem i da će navijači u velikom broju doći u subotu u Moraču i da su djevojke izdanjima u prošloj sezoni to zaslužile kazao je trener Dragan Adžić.

Golmanka Marina Rajčić jedna je od tri povratnice u tabor dvostrukog šampiona Evrope, uz Katarinu Anđelu Bulatović.

To će za mene biti prva utakmica u Morači poslije dugo vremena. Dobro se pripremamo za Odenze, očekujem veliku borbu jer se radi o kvalitetnom protivniku. Ta prva utakmica treba da bude zalet za ono što nas očekuje u nastavku sezone. Cilj je da napravimo korak više u odnosu na prošlogodišnji rezultat i vjerujem da je to moguće ostvariti. U grupi smo sa neugodnim rivalima, moramo se kvalitetno spremiti za sve njih, ali idemo korak po korak kaže Rajčić.

Lijevi bek Đurđina Jauković i u novoj sezoni trebalo bi da bude jedna od glavnih uzdanica tima Dragana Adžića.

Najvažnije je da smo zdrave i da smo imali dosta vremena da ih analiziramo. Gotovo na svakom prvenstvu smo igrali protiv Danske, a Odenze ima gotovo identičan sistem igre kao reprezentacija. Na svakoj poziciji su odlično pokrivene, na bekovskim možda i najbolje. Pozvala bih navijače u što većem broju da nas podrže, vjerujem da i oni s nestrpljenjem očekuju početak Lige Šampiona jer je prošlo mnogo vremena od našeg posljednjeg meča u elitnom tamićenju kaže Jauković.

Share:

Tagovi:

Slične vijesti