Liga šampiona

2023-03-25

16:00h

FTC-Rail Cargo Hungaria

vs

Budućnost Bemax

04.10.2018

Otvorene nove prostorije kluba

Nove prostorije ženskog rukometnog kluba Budućnost koje se nalaze u sklopu Sportskog centra "Moraća" svečano su otvorene u četvrtak, 4. oktobra.

Događaju su pored članova uprave, prisustvovale sve igračice i stručni štab našeg prvog tima, te prijatelji kluba i predstavnici medija.

Prisutnima su se obratile predsjednica ŽRK Budućnost Radmila Petrović i direktorica MajaBulatović.

Petrović vjeruje da je početak rada novih prostorija lijepa najava za predstojeću sezonu. Uz očekivanje da će "Morača" ove sezone biti neosvojiva tvrđava za protivničke timove, bivša igračica našeg kluba vjeruje da će publika u svakom duelu biti osmi igrač dvostrukog šampiona Evrope.

Nove prostorije kluba zvanično je otvorio potpredsjednik Evropske rukometne federacije i najtrofejniji predsjednik u istoriji  ŽRK Budućnost Predrag Bošković.

U novim prostorijama izloženi su brojni trofeji iz bogate kolekcije najvećeg crnogorskog sportskog brenda, koji je dva puta osvajao najvažniji trofej u evropskom rukometu  trofej Lige Šampiona. U novim prostorijama pored kancelarija za administraciju kluba, nalazi se i velika sala za sastanke, čime su zaposleni u klubu dobili mnogo bolje uslove za rad i obavljanje svakodnevnih poslova.

Plave u subotu otvaraju novu sezonu u Ligi Šampiona i to duelom protiv danskog Odenzea. Početak meča u Sportskom centru Morača je u 19 sati.

Konferencija za novinare na kojoj će trener Dragan Adžić i igračice govoriti o očekivanjima od predstojeće sezone biće održana u petak u press sali SC "Morača"u 12 sati.


Share:

Tagovi:

Slične vijesti