Kup Crne Gore 2020/21

2021-05-20

14:30h

ŽRK Budućnost

vs

RK Levalea 2010

01.07.2020

"Biće teže nego prethodnih sezona, prvi cilj direktan plasman u četvrtfinale"

Budućnost je dobila tešku grupu u kojoj će imati veliki broj jakih utakmica, a ostaje da se vidi kako će ekipa uklopiti u novi sistem takmičenja, kazala je kapiten Milena Raičević nakon žrijeba za grupnu fazu Lige šampiona. Raičević ističe da je prvi cilj direktan plasman u četvrtfinale, za što je potrebno osvojiti jedno od prva dva mjesta u grupi.

 

Dvostruke šampionke Evrope u novoj sezoni DELO EHF Lige šampiona igraće u grupi B sa rumunskom Ramniku Vlčeom, mađarskim Đerom, njemačkom Borusijom Dortmund, ruskim CSKA, francuskim Brestom, danskim Odenzeom i hrvatskom Podravkom, odlučeno je žrijebom u Beču.

 

- Novi sistem takmičenja donio nam je i jaku grupu u kojoj ćemo imati veliki broj jakih utakmica. Ostaje da se vidi kako ćemo se uklopiti u novi sistem, jer igramo protiv ozbiljnih protivnika, pri čemu je samo nepoznanica u kojem sastavu će novu sezonu početi Podravka. Svaka utakmica će biti neizvjesna do kraja, ali kao i prethodnih sezona, vjerujem da će kako sezona bude odmicala, biti jasnije koja ekipa ima kvalitet da ide do samog kraja. Biće nam teže nego prethodnih sezona, svjesne smo da prva dva mjesta vode direktno u četvrtfinale i to će sigurno biti prioritet svim timova. U novu sezonu ulazimo sa izmijenjenim sastavom, biće nam potrebno vrijeme da se uigramo, ali znamo imena protivnika i imamo vremena da se spremimo na najbolji način  - kazala je Raičević.

Share:

Tagovi:

Slične vijesti

06.05.2021

Levalea 2010 protivnik u finalu Kupa Crne Gore

Pročitaj
11.04.2021

"Htjele smo na ovakav način da završimo Ligu šampiona"

Pročitaj
11.04.2021

"Za mnoge od nas ovo je bila posljednja utakmica u dresu Budućnosti"

Pročitaj
10.04.2021

Budućnost ponosno završila učešće u Ligi šampiona

Pročitaj
09.04.2021

"Želimo da odigramo hrabro i jako u Đeru"

Pročitaj