Liga šampiona

2021-09-11

18:00

Podravka Vegeta

vs

Budućnost

12.08.2020

Akreditacije za utakmice grupne faze Lige šampiona

Evropska rukometna federacija (EHF) obavijestila je Ženski rukometni klub Budućnost da je u toku proces akreditovanja TV, internet TV i radio stanica za utakmice grupne faze Lige šampiona za sezonu 2020/21.

 

Sve TV, internet TV i radio stanice su obavezne da zahtjeve za akreditaciju šalju direktno na adresu EHF Marketinga (mediaTV@ehfmarketing.com) na ZVANIČNOM FORMULARU.

 

Zahtjevi za akreditaciju dostavljaju se najkasnije 3 dana prije meča.

 

EHF Marketing će razmatrati zahtjeve za akreditacije i donijeti odluku o odobravanju ili odbijanju zahtjeva.

 

Kao i prethodnih sezona, EHF Marketing će svim klubovima dostaviti spisak medija koji su se akreditovali za praćenje utakmica i to dan ili dana prije svakog meča. Klub će pripremiti akreditacije, a akreditovani novinari ih mogu preuzeti na dan utakmice.

 

Kako su TV i radio prava vlasništvo EHF Marketinga, nijedna TV, internet TV i radio stanica koja nije akreditovala svoje novinare na pomenuti način, neće imati pravo pristupa utakmicama glavne runde Lige šampiona.

 

Uoči svakog meča, EHF delegat će sa osobom zaduženom za odnose sa javnošću provjeriti spisak akreditovanih predstavnika medija.

 

TV stanica koja ima pravo prenosa utakmica Lige šampiona, ne mora da prolazi kroz pomenutu proceduru i akreditacije može preuzeti direktno u prostorijama kluba.

 

Pisani mediji, portali, fotoreporteri i druge kategorije medija koje nijesu prethodno navedene, zahtjev za akreditaciju mogu uputiti preko FORMULARA koji se nalazi na zvaničnoj web stranici Ženskog rukometnog kluba Budućnost.

Share:

Tagovi:

Slične vijesti

23.07.2021

Bruna Zrnić treće pojačanje za narednu sezonu

Pročitaj
21.07.2021

"Lavice" u nedjelju počinju nastup na Igrama, na spisku pet igračica Budućnosti

Pročitaj
03.07.2021

U Ligi šampiona nema lakih rivala, radujemo se velikom izazovu

Pročitaj
02.07.2021

"Plave" u grupi sa Brestom, FTC-om i CSM Bukureštom

Pročitaj
02.07.2021

Ilda Kepić nova igračica Budućnosti

Pročitaj