Liga šampiona

2024-02-17

16:00

SG BBM Bietigheim

vs

Budućnost Bemax

19.09.2020

"Najvažnije je da su sve djevojke ostale zdrave, znamo svoj put"

CSKA je imao dodatnu energiju nakon remija protiv Đera i pokazao je kvalitet, dok je za Budućnost najvažnije da su sve igračice ostale zdrave i dale više od maksimuma, kazao je trener Dragan Adžić nakon poraza (25:22) od ruskog tima u drugom kolu Lige šampiona. Adžić je istakao da su njegove izabranice na pravom putu i da očekuje da će podizati formu kako sezona bude odmicala. 

- CSKA je u Podgoricu došao sa dodatnom energijom nakon pobjede protiv Đera. Dobro ih poznajemo i znali smo da će biti teško. Najvažnije je ipak, da su sve djevojke ostale zdrave, da su dale i više od maksimuma i na tome sam im zahvalan do neba. Znamo svoj put i znamo da ga gradimo na pravi način. Očekujem da ćemo biti bolji kako sezona bude odmicala. Odradili smo samo tri treninga u kompltnom sastavu i to je nezabilježeno u rukometu – kazao je Adžić. 

Barbara Arenhart upisala je šest odbrana u porazu od ruskog tima.

 

- Razočarana sam zbog rezultata, ali ponosna na tim jer smo se borile koliko smo mogle, jer nemamo mnogo zajedničkih treninga. Moramo da budemo ponosne i da gledamo pozitivno na ono što nas očekuje, jer znamo da je pred nama dug put. Moramo da unaprijedimo našu igru, ali imamo podršku stručnog štaba i veliki prostor za napredak u igri. Vjerujem da ćemo biti bolje već u narendom meču – kazala je Arenhart.

Share:

Slične vijesti

07.03.2021

"Dobili smo samo prvo poluvrijeme, biće teško u Budimpešti"

Pročitaj
29.01.2021

"Veliki broj tehničkih grešaka na početku meča razlog poraza od Đera"

Pročitaj
23.01.2021

Sjajno izdanje i velika pobjeda protiv Odenzea

Pročitaj
22.01.2021

"Odenze je sjajan tim, ali želimo da pružimo maksimum i odigramo dobar meč"

Pročitaj
21.11.2020

"Mogli smo više, podbacili smo u odbrani"

Pročitaj