Liga šampiona

2023-10-01

16:00

Györi Audi ETO KC

vs

Budućnost Bemax

18.10.2020

"Dva značajna boda u borbi za plasman u osminu finala"

Budućnost je u Njemačkoj osvojila dva značajna boda u borbi za plasman u osminu finala Lige šampiona, kazao je trener Dragan Adžić nakon pobjede (28:26) protiv Borusije u petom kolu elitnog takmičenja. Adžić je istakao da su igračice bile dobro pripremljene i da su imale više snage i koncentracije u najvažnijim trenucima od njemačkog tima.

 

- Osvojili smo dva značajna boda u borbi koja je neviđena do sada, imajući u vidu brojne probleme koje smo imali. Srećan sam što smo uspjeli da slavimo na veoma teškom terenu, gdje je ekipa kao što je CSKA koja je u gostima savladala Brest, do pobjede došla u posljednjem minutu. Sve smo to znali, djevojke su bile dobro pripremljene i imale su više snage i koncentracije u najvažnijim trenucima od njemačke ekipe – kazao je Adžić.

 

Nakon boda protiv Bresta u prošlom kolu i pobjede protiv Borusije, „plave“ u značajno boljem raspoloženju dočekuju duel protiv Đera, koji narednog vikenda stiže u Podgoricu.

 

- Pronalazimo se u svakom meču u Ligi šampiona jer su to jedini takmičarski dueli koje imamo ove sezone. Ovo je novo zajedničko iskustvo za nas i rješavamo na terenu probleme koje bi da je situacija normalna, otklonili sredinom septembra. Velika energija igračica, stručnog štaba i uprave kluba je donijela važnu pobjedu u Njemačkoj i sada se okrećemo duelu protiv Đera koji je u Ligi šampiona neporažen u posljednja 42 utakmice. Probaćemo da se što bolje spremimo za subotnji duel i da nastavimo da rastemo pred naredne utakmice u Ligi šampiona – zaključio je Adžić.

Share:

Tagovi:

Slične vijesti

21.11.2020

"Mogli smo više, podbacili smo u odbrani"

Pročitaj
20.11.2020

"Đer najveći izazov u svjetskom rukometu, želimo da pružimo dobro izdanje"

Pročitaj
14.11.2020

"Važna pobjeda za plasman u narednu fazu, Pino vjerovatno slomila nos"

Pročitaj
13.11.2020

"Poznajemo i poštujemo Vlčeu, ali želimo pobjedu"

Pročitaj
17.10.2020

"Poštujemo Borusiju, nadam se da ćemo se oduprijeti njihovim naletima"

Pročitaj