Liga šampiona

2023-03-25

16:00h

FTC-Rail Cargo Hungaria

vs

Budućnost Bemax

13.10.2018

''Opomena u pravom trenutku''

Budućnost nije bila psihološki spremna za meč koji je na papiru bio unaprijed dobijen, a poraz u Larviku je opomena u pravom trenutku, kazao je trener Dragan Adžić nakon poraza od norveškog tima (23:22) u drugom kolu Lige šampiona.

Adžić je istakao da nema razloga za ovakvo izdanje djevojaka koje imaju sezonu iskustva u elitnom takmičenju od prošle sezone, naročito u smislu nedostaka koncentracije i dobrog osjećaja na terenu, ali vjeruje da će ekipa kroz analizu i razgovor, prevazići trenutnu situaciju.

- Mogli smo bolje u svim segmentima igre. Evidentno je bilo da nijesmo psihološki bili spremni za ovakav meč koji je na papiru bio unaprijed dobijen. To je naravno pogrešno očekivanje jer u Ligi šampiona nema loših protivnika. Ušli smo sa određenim pritiskom od početka meča i u odbrani i u napadu, a to nijesmo željeli. Nemam zamjerki na odnos djevojaka, ali svakako imam na poštovanje dogovora i koncentraciju. Djevojke imaju sezonu iskustva u Ligi šampiona i nema razloga za ovakvo izdanje u smislu nedostatka koncentracije i osjećaja na terenu. Kroz analizu i razgovor doći ćemo do zaključka zbog čega se desilo ovakvo izdanje. Vjerujem da ćemo već u Mecu pružiti bolje izdanje i imati bolji osjećaj u svim segmentima igre. Dobili smo značajnu opomenu u pravom momentu i nadam se da ćemo iz ovog poraza izaći jači, odnosno izaći iz ove situacije i popraviti utisak na najtežem gostovanju u grupnoj fazi – kazao je Adžić.

Share:

Slične vijesti