Liga šampiona

2023-03-25

16:00h

FTC-Rail Cargo Hungaria

vs

Budućnost Bemax

01.12.2020

Universal Capital banka novi sponzor ŽRK Budućnost

Sponzorski pul Ženskog rukometnog kluba Budućnost od danas je bogatiji za još jednog značajnog partnera – Universal Capital banka u preostalom dijelu sezone biće partner našeg kluba.


Ugovor o sponzorstvu potpisale su predsjednica ŽRK Budućnost Radmila Petrović i glavna izvršna direktorica Universal Capital banke Danijela Dimovski Jović.


Universal Capital banka će tako pružiti podršku u ostvarivanju ciljeva ŽRK Budućnost u DELO EHF Ligi šampiona, koja je kao i prethodnih sezona prioritet za dvostrukog šampiona Evrope.


Uz zahvalnost za podršku novog sponzora, Petrović je kazala da ista dolazi u veoma značajnom trenutku, te da vjeruje da će saradnja biti na obostrano zadovoljstvo.


Živimo u vremenu kada je svijet zbog pandemije koronavirusa, suočen i sa finansijskom krizom. To je uslovilo i značajno manja izdvajanja sponzora za sport, te smanjenje prihoda iz drugih izvora finansiranja, što je mnoge sportske kolektive dovelo u vrlo nezavidan položaj. Zato je podrška Universal Capital banke višestruko značajna. Dolazi u pravom trenutku i potvrda je da se radi o partneru koji pokazuje društvenu odgovornost i pravi odnos prema sportu. Nastojaćemo da i pored brojnih izazova sa kojima smo se suočili u ovoj sezoni, ostvarimo takmičarske ciljeve, jer će to doprinijeti i kvalitetnoj promociji našeg novog sponzora širom evropskog kontinenta. Vjerujem da će ovo biti samo početak uspješne saradnje i da uz međusobnu podršku, možemo da ostvarujemo zajedničke ciljeve“, kazala je Petrović.
Universal Capital Bank A.D. Podgorica je kao društveno odgovorni entitet usmjerena pored ostalog i na promovisanje sporta i pružanju podrške razvoju sportskih aktivnosti u Crnoj Gori uopšte. Čak i u teškim vremenima pandemije Covid 19, koja je praćena globalnom ekonomskom krizom, Universal Capital Bank je odlučila da podrži Ženski rukometni klub “Budućnost” u cilju pravovremenog obezbeđenja finansijske podrške koja je neophodna za adekvatnu pripremu predstojeće rukometne sezone 2020/21. Ovim sponzorstvom u iznosu EUR 50,000, Universal Capital Bank uz potpunu podršku njenog većinskog vlasnika, g-dina Petrosa Statisa žele da pruže podršku daljem razvoju ženskog rukometa u Crnoj Gori koji je do sad na najbolji način reprezentovao Crnu Goru rezultatom postignutim na Olimpiskim igrama 2012. godine, odnosno na Evropskom prvenstvu iste godine, kada su naše „zlatne lavice“ Crnoj Gori donijele najsjanije odličje.

Sa željom da Crna Gora ostane i dalje u samom vrhu ženskog rukometa, veliko nam je zadovoljstvo da pružimo podršku ŽRK “Budućnost” i time im omogućimo što bolje uslove koji bi doprinijeli ostvarenju njihovih takmičarskih ciljeva i na najbolji način nas predstavljale na predstojećem šampionatu Evrope“,  kazala je Dimovski Jović.

Share:

Tagovi:

Slične vijesti

25.03.2023

Dostojanstven oproštaj od EHF Lige šampiona

Pročitaj
25.03.2023

"Parirale smo im do posljednjih pet minuta, ponovile su se greške iz prvog meča"

Pročitaj
24.03.2023

"Da u revanšu odigramo najbolje što možemo"

Pročitaj
23.03.2023

"Nijesmo iskoristile priliku u prvom meču, odigraćemo bolje u Mađarskoj"

Pročitaj
22.03.2023

"Plave" u subotu gostuju FTC-u u drugom meču osmine finala

Pročitaj