Liga šampiona

2021-10-30

18:00

Budućnost

vs

FTC-Rail Cargo Hungaria

27.07.2021

"Plave" na okupu, odradile prvi trening u nekompletnom sastavu

Budućnost je upalila motore – pod vođstvom Tatjane Jeraminok, „plave“ su odradile prvi trening pred početak nove sezone, u koju dvostruki šampion Evrope ulazi sa izmijenjenim i značajno podmlađenim sastavom.


U naredne dvije sedmice, zbog učešća reprezentacije na Olimpijskim igrama u Tokiju, Budućnost će trenirati u nekompletnom sastavu, nakon čega će trener Bojana Popović preuzeti komandu, uz priključenje članica nacionalnog tima Anastasije Babović, Itane Grbić, Tatjane Brnović, Nikoline Vukčević i Ivone Pavićević.


Prvi trening u nekompletnom sastavu, odradile su Armel Atingre, Jovana Kadović, Milica Anđušić, Nađa Kadović, Nina Bulatović, Ivana Mitrović, Ilda Kepić, Katarina Džaferović, Gordana Marsenić i Nataša Ćorović. U narednim danima, timu će se priključiti i nova igračica, juniorka reprezentativka Hrvatske Bruna Zrnić.


Osim Zrnić, kao pojačanja u naš klub stigle su Ivana Mitrović i Ilda Kepić.
- Dok navijamo za naše djevojke na Igama u Tokiju, Budućnost mora da krene sa pripremama. Tu sam da pmognem Budućnosti da se odradi uvodni dio priprema, jer je okosnica ekipe ostala u Podgorici i moramo da počnemo da se pripremamo za ono što slijedi, a to je nova sezona Lige šampiona. Pet juniorki je priključeno prvom timu, angažovano je i nekoliko pojačanja, dakle potpuno novi sastav, biće puno posla za trenera Bojanu Popović kada preuzme ekipu. Vjerujem da će ekipa biti u dobrom ritmu kada Bojana dođe na pripreme, kako bi nastavile sa uigravanjem za rukometne stvari - kazala je Jeraminok.
U novoj sezoni DELO EHF Lige šampiona, Budućnost će igrati sa francuskim Brestom, mađarskim FTC-om, rumunskim CSM Bukureštom, njemačkom Borusijom, ruskim Rostovom, danskim Esbjergom i hrvatskom Podravkom.


Prvi meč u elitnom takmičenju na programu je 11. septembra u Koprivnici protiv ekipe Podravke.

Share:

Tagovi:

Slične vijesti

24.10.2021

Budućnost Bemax i dalje bez bodova u Ligi šampiona

Pročitaj
24.10.2021

"Veliki broj tehničkih grešaka razlog poraza u Bukureštu"

Pročitaj
23.10.2021

"Agresivno u odbrani, skoncentrisano i odlučno u napadu"

Pročitaj
22.10.2021

U Bukureštu ponoviti izdanje iz duela protiv Rostova

Pročitaj
20.10.2021

Budućnost Bemax u nedjelju gostuje u Bukureštu

Pročitaj