Liga šampiona

2021-09-19

16:00

Budućnost

vs

BV Borussia 09 Dortmund

13.09.2021

Akreditacije za grupnu fazu DELO EHF Lige šampiona

Evropska rukometna federacija (EHF) obavijestila je Ženski rukometni klub Budućnost da je u toku proces akreditovanja TV, internet TV i radio stanica za utakmice grupne faze DELO EHF Lige šampiona za sezonu 2021/22.

 

Sve TV, internet TV i radio stanice su obavezne da zahtjeve za akreditaciju šalju direktno na adresu EHF Marketinga (mediaTV@ehfmarketing.com) na ZVANIČNOM FORMULARU.

 

Zahtjevi za akreditaciju dostavljaju se najkasnije 3 dana prije meča.

 

EHF Marketing će razmatrati zahtjeve za akreditacije i donijeti odluku o odobravanju ili odbijanju zahtjeva.

 

Kao i prethodnih sezona, EHF Marketing će svim klubovima dostaviti spisak medija koji su akreditovani za praćenje utakmica i to dan ili dana prije svakog meča. Klub će pripremiti akreditacije, a akreditovani novinari ih mogu preuzeti na dan utakmice.

 

Kako su TV i radio prava vlasništvo EHF Marketinga, nijedna TV, internet TV i radio stanica koja nije akreditovala svoje novinare na pomenuti način, neće imati pravo pristupa utakmicama grupne faze DELO EHF Lige šampiona.

 

Uoči svakog meča, EHF delegat će sa osobom zaduženom za odnose sa javnošću provjeriti spisak akreditovanih predstavnika medija.

 

TV stanica koja ima pravo prenosa utakmica Lige šampiona, ne mora da prolazi kroz pomenutu proceduru i akreditacije može preuzeti direktno u prostorijama kluba.

 

Pisani mediji, portali, fotoreporteri i druge kategorije medija koje nijesu prethodno navedene, zahtjev za akreditaciju mogu uputiti preko FORMULARA koji se nalazi na zvaničnoj web stranici Ženskog rukometnog kluba Budućnost.

Share:

Tagovi:

Slične vijesti

17.09.2021

"Očekuje nas veoma važna utakmica, očekujemo pobjedu"

Pročitaj
14.09.2021

"Plave" u nedjelju dočekuju Borusiju Dortmund

Pročitaj
11.09.2021

Poraz Budućnosti Bemax u Koprivnici na startu Lige šampiona

Pročitaj
11.09.2021

"Loše izdanje u prvom poluvremenu, u nastavku je bilo mnogo bolje"

Pročitaj
09.09.2021

"Plave" spremne za izazov u Ligi šampiona, cilj plasman u drugu fazu

Pročitaj