Kup Crne Gore 2021/22

2022-05-21

15:00

Budućnost Bemax

vs

Nikšić

11.09.2021

"Loše izdanje u prvom poluvremenu, u nastavku je bilo mnogo bolje"

Budućnost Bemax je u drugom poluvremenu pružila mnogo bolje izdanje nego u prvih 30 minuta, tokom kojih su djevojke bile u nekoj vrsti šoka, što se odrazilo i na izdanje, kazala je trener Bojana Popović nakon poraza (29:22) od Podravke na startu nove sezone DELO EHF Lige šampiona.

 

Popović je kazala da je izdanje u drugom poluvremenu u kojem su njene izabranice primile samo sedam golova, putokaz kako treba da igraju u narednim mečevima. 

- Podravka je odigrala dobar meč. Srećni smo što je poslije duže pauze za nas počela Liga šampiona. Mogla sam da očekujem ovakvo izdanje mojih igračica, jer nijesmo igrale dugo vremena, a uz to imamo i novi tim. Prvo poluvrijeme je bilo užasno, djevojke jednostavno nijesu bile spremne za ono što se dešavalo na terenu, bile su u nekoj vrsti šoka. Primili smo mnogo golova, nijesmo se dobro vraćali, pa je rezultat bio 22:12. U nastavku je bilo bolje, igrali smo dobro u odbrani i primili samo sedam golova, to je izdanje koje moramo da imamo u glavi pred naredne mečeve. To je način kako moramo da igramo u nastavku sezone. Tužna sam zbog poraza, a zadovoljna izdanjem u drugom poluvremenu. Ovo je tek početak Lige šampiona, imamo novi, mladi sastav, nastavićemo da se borimo i nećemo se predavati – kazala je Popović. 

Valerija Maslova je sa osam golova bila najefikasnija u našem timu.

 

- Srećne smo što je napokon počela Liga šampiona, jer dugo nijesmo imale takmičarske mečeve. Poslije veoma lošeg izdanja u prvih 30 minuta, u nastavku smo bile mnogo bolje i to je ono što me raduje. U prvom poluvremenu vraćanje u odbranu nije bilo dobro, nedostajalo nam je i agresivnosti. U drugom poluvremenu smo primile samo sedam golova, bilo je to mnogo bolje izdanje u odnosu na ono u prvih 30 minuta. Mi smo mlad tim koji nema mnogo iskustva i sigurna sam da ćemo da rastemo kako sezona bude odmicala – kazala je Maslova.

Share:

Slične vijesti

24.09.2022

"Jedina pozitivna stvar su dva boda"

Pročitaj
17.09.2022

"Borbenost na nivou, ostaje žal zbog propuštenih prilika"

Pročitaj
15.09.2022

"Esbjerg je moćan protivnik, treba da im pariramo timskom igrom"

Pročitaj
10.09.2022

"Važna pobjeda uz odličnu energiju čitavog tima"

Pročitaj
09.09.2022

"Plave" protiv Kastamonua na startu EHF Lige šampiona

Pročitaj