Liga šampiona

2024-02-17

16:00

SG BBM Bietigheim

vs

Budućnost Bemax

11.09.2021

"Loše izdanje u prvom poluvremenu, u nastavku je bilo mnogo bolje"

Budućnost Bemax je u drugom poluvremenu pružila mnogo bolje izdanje nego u prvih 30 minuta, tokom kojih su djevojke bile u nekoj vrsti šoka, što se odrazilo i na izdanje, kazala je trener Bojana Popović nakon poraza (29:22) od Podravke na startu nove sezone DELO EHF Lige šampiona.

 

Popović je kazala da je izdanje u drugom poluvremenu u kojem su njene izabranice primile samo sedam golova, putokaz kako treba da igraju u narednim mečevima. 

- Podravka je odigrala dobar meč. Srećni smo što je poslije duže pauze za nas počela Liga šampiona. Mogla sam da očekujem ovakvo izdanje mojih igračica, jer nijesmo igrale dugo vremena, a uz to imamo i novi tim. Prvo poluvrijeme je bilo užasno, djevojke jednostavno nijesu bile spremne za ono što se dešavalo na terenu, bile su u nekoj vrsti šoka. Primili smo mnogo golova, nijesmo se dobro vraćali, pa je rezultat bio 22:12. U nastavku je bilo bolje, igrali smo dobro u odbrani i primili samo sedam golova, to je izdanje koje moramo da imamo u glavi pred naredne mečeve. To je način kako moramo da igramo u nastavku sezone. Tužna sam zbog poraza, a zadovoljna izdanjem u drugom poluvremenu. Ovo je tek početak Lige šampiona, imamo novi, mladi sastav, nastavićemo da se borimo i nećemo se predavati – kazala je Popović. 

Valerija Maslova je sa osam golova bila najefikasnija u našem timu.

 

- Srećne smo što je napokon počela Liga šampiona, jer dugo nijesmo imale takmičarske mečeve. Poslije veoma lošeg izdanja u prvih 30 minuta, u nastavku smo bile mnogo bolje i to je ono što me raduje. U prvom poluvremenu vraćanje u odbranu nije bilo dobro, nedostajalo nam je i agresivnosti. U drugom poluvremenu smo primile samo sedam golova, bilo je to mnogo bolje izdanje u odnosu na ono u prvih 30 minuta. Mi smo mlad tim koji nema mnogo iskustva i sigurna sam da ćemo da rastemo kako sezona bude odmicala – kazala je Maslova.

Share:

Slične vijesti

17.02.2024

"Očekivani su promašaji i oscilacije, ali je nedostajala želja igračica da se bore za klub"

Pročitaj
16.02.2024

"Očekuje nas teško gostovanje, da odigramo što bolju utakmicu"

Pročitaj
01.02.2024

"Odigrale smo dobru utakmicu i zaustavile napad Savehofa"

Pročitaj
20.01.2024

"Mlade su pokazale da su potencijal, ne smiju da polete"

Pročitaj
14.01.2024

"Ovo nam je najvažnija utakmica, za nju smo se najviše spremale"

Pročitaj