Liga šampiona

2024-02-17

16:00

SG BBM Bietigheim

vs

Budućnost Bemax

26.09.2021

"Neprihvatljivo je da se igračice ne bore za dres sa grbom Budućnosti"

U igri Budućnosti Bemax nedostajalo je borbenosti i faulova nad protivničkim igračicama, a ni igra u napadu nije bila na potrebnom nivou, kazala je trener Bojana Popović nakon poraza (35:20) od danskog Esbjerga u trećem kolu DELO EHF Lige šampiona.

 

Popović je istakla da Budućnost Bemax ima mlad tim, da su očekivane i greške u igri, ali da je neprihvatljivo da se igračice ne bore na pravi način za dres kluba koji je dva puta bio šampion Evrope.

 

- Nijesmo ispoštovale dogovor i odigrale onako kako smo planirale. Djevojke su mlade, dešavaju se greške, to je očekivano za mene, ali da se ne bore za dres sa grbom Budućnosti, to mi je neprihvatljivo. Moraju da pokažu veću borbenost, da prave više faulova u igri jedan na jedan, to je nešto što nije bilo dobro danas i što ne mogu da razumijem. Kada otklonimo te nedostatke u igri, možemo da pričamo o drugim taktičkim detaljima. Nije nam išlo ni u napadu, bilo je dosta problema i nijesmo postizali lake golove, a kada smo imali dobre prilike, nijesmo ih koristili. Bilo je grešaka u napadu koje je protivnik kažnjavao lakim golovima, to ne smije da se dešava, jer vraćanje mora da bude bolje. Naravno da nijesam zadovoljna izdanjem, znam da moramo mnogo boljekazala je Popović.

 

Budućnost Bemax je bila ravnopravan rival samo u uvodnim minutima, sve ostalo bilo je u znaku danskog tima koji je upisao drugu pobjedu u sezoni.

 

- Kao mlad tim radujemo se svakom meču u Ligi šampiona, ali pristup mora da bude bolji. Morale smo bolje da odgovorimo na neke taktičke stvari, što je od nas tražio stručni štab. Dobro smo počele meč, ali u nastavku smo morale da pokažemo veću borbenost i da imamo istu želju kao što je to bio slučaj u uvodnim minutama. Moramo bolje u narednim mečevimakazala je desno krilo Nina Bulatović.

Share:

Tagovi:

Slične vijesti

18.02.2024

Ubjedljiv poraz na oproštaju od EHF Lige šampiona

Pročitaj
17.02.2024

"Očekivani su promašaji i oscilacije, ali je nedostajala želja igračica da se bore za klub"

Pročitaj
16.02.2024

"Očekuje nas teško gostovanje, da odigramo što bolju utakmicu"

Pročitaj
15.02.2024

"Očekuje nas težak duel sa ekipom koja dosta trči i dobra je u tranziciji"

Pročitaj
14.02.2024

"Plave" gostuju Bitighajmu u posljednjem meču u EHF Ligi šampiona

Pročitaj