Liga šampiona

2022-01-08

18:00

FTC-Rail Cargo Hungaria

vs

Budućnost

17.10.2021

Popović: Evidentan je veliki pomak u igri

Evidentan je veliki pomak u igri Budućnosti Bemax uprkos novom porazu, a djevojke su imale sjajnu energiju, kazala je trener Bojana Popović nakon poraza (25:19) od Rostov Dona u četvrtom kolu DELO EHF Lige šampiona. Popović je kazala da nije lako zadržati fokus tokom svih 60 minuta protiv sjajnog tima kao što je Rostov, te da je zadovoljna onim što je vidjela na licima svojih izabranica po završetku meča.

 

- Rostov ima sjajne igračice, ali su se moje djevojke borile svih 60 minuta. Teško je zadržati fokus tokom čitavog meča protiv ovakvog tima, da se ne desi greška. Protivnik je kažnjavao naše greške u napadu, ali sam presrećna uprskog porazu, jer je evidentan veliki pomak u našoj igri. Na kraju sam vidjela lica mojih igračica onakva kakva želim da budu poslije svakog meča – da mogu sebi da kažu da su dale maksimum u tom trenutku. Nijesmo osvojile dva boda, ali smo odradili veliki posao i zahvalnost djevojkama za energiju koju su prikazale – kazala je Popović. 

Ruskinja Valerija Maslova postigla je četiri gola, a nakon meča istakla je da je uživala na terenu.

 

- Velika borba i dobra energija u našoj igri tokom svih 60 minuta. Zahvalnost treneru Bojani Popović što nas je sjajnog pripremila za ovaj meč, uživale smo tokom svih 60 minuta i vidi se napredak u našoj igri u odnosu na prethodni meč. Nemamo iskustva, dešavaju nam se greške u igri, zbog čega smo zahvalne na strpljenju Bojani. Atmosfera je bila sjajna i zahvalnost dugujem i navijačima – kazala je Maslova.

Share:

Tagovi:

Slične vijesti

20.11.2021

Vicešampion Evrope pao u "Bemax areni", Budućnost Bemax osvojila prve bodove

Pročitaj
20.11.2021

"Ekipa je rasla tokom sezone, pobjeda protiv Bresta je stigla kao nagrada i poklon za moj rođendan"

Pročitaj
20.11.2021

Budućnost Bemax upisala 150. pobjedu u Ligi šampiona

Pročitaj
19.11.2021

I bez Maslove, "plave" žele da pruže jak otpor vicešampionu Evrope

Pročitaj
18.11.2021

"Možemo bolje nego u Francuskoj, naročito u odbrani"

Pročitaj