Kup Crne Gore 2021/22

2022-05-21

15:00

Budućnost Bemax

vs

Nikšić

30.10.2021

"Mogle smo da uzmemo dva boda, ponosna sam na mladi tim"

Budućnost Bemax je protiv FTC-a odigrala borbeno svih 60 minuta, kao što se i najavljivalo uoči meča, ali je ekipa pala u posljednjih 10 minuta, jer su glavne igračice ušle u fazu umora, kazala je trener Bojana Popović nakon poraza od mađarskog tima u šestom kolu DELO EHF Lige šampiona.

 

„Obećale smo borbu 60 minuta, tako smo i igrale sve vrijeme. Nije jednostavno, posljednjih 10 minuta smo pale, jer su glavne igračice ušle u fazu umora. U napadu smo kvalitetno gradile šanse. Iz nekih smo dale golove, iz nekih dobro šutnule, ali nismo pogodile i tu se FTC odvojio na četiri razlike”, kazala je Popović.

 

Šefica stručnog štaba je ponosna što njen tim podiže nivo igre iz meča u meč.

 

„Ne mogu da budem presrećna, jer mislim da smo mogle da uzmemo dva boda da smo u nekim odbrambenim situacijama bolje reagovale. Ali, ponosna sam na mladi tim koji nastupa sa ovakvom energijom. Nije lako poslije svih tih poraza izlaziti iz svega, ali su one svjesne gdje su i šta su, i da bi trebalo da grade sebe”. 

Matea Pletikosić je bila najefikasnija sa sedam golova.

 

„Ponosna sam na našu današnju igru. Pokazale smo veliki karakter i odlučnost i u napadu i u odbrani, da pravimo faulove, da se borimo jedna za drugu. Srećna sam i ponosna, nadam se da ćemo nastaviti da gradimo ovo kao danas, da bude ovako i na narednim utakmicama”.

Share:

Slične vijesti

24.09.2022

"Jedina pozitivna stvar su dva boda"

Pročitaj
17.09.2022

"Borbenost na nivou, ostaje žal zbog propuštenih prilika"

Pročitaj
15.09.2022

"Esbjerg je moćan protivnik, treba da im pariramo timskom igrom"

Pročitaj
10.09.2022

Sjajno izdanje i ubjedljiva pobjeda protiv Kastamonua

Pročitaj
10.09.2022

"Važna pobjeda uz odličnu energiju čitavog tima"

Pročitaj