Kup Crne Gore 2021/22

2022-05-21

15:00

Budućnost Bemax

vs

Nikšić

13.11.2021

"Pokazali smo borbenost tokom čitavog meča, tužna sam zbog povrede Maslove"

Iako su djevojke pokazale borbenost tokom svih 60 minuta, teška povreda Valerije Maslove je detalj o kojem se najviše razmišlja u taboru Budućnosti Bemax nakon gostovanja u Francuskoj, kazala je trener Bojana Popović nakon poraza (25:21) od Bresta u sedmom kolu DELO EHF Lige šampiona.

 

Aktuelni vicešampion Evrope je slavio u duelu koji je bio ravnopravan do sredine drugog poluvremena, a koji će se pamtiti po povredi desnog beka našeg tima, koja je zbog dislokacije lakta morala da napusti igru već u 11. minutu.

 

- Velika borba tokom svih 60 minuta. Tužna sam zbog povrede koju je doživjela Maslova, to ne djeluje dobro. To je nešto o čemu najviše razmišljam u ovom trenutku. Djevojke su se borile tokom čitavog meča, u finišu nijesu imale snage da naprave iznenađenje. Mlade su i izgubile su glavu u odlučujućim trenucima, a nedostajalo je naravno i snage. Bilo je previše grešaka u posljednjih pet minuta i nijesmo postigli golove iz situacija koje smo stvorili. Srećna sam zbog borbenosti koju smo pokazale, ali jasno je da moramo da budemo više fokusirani u trenucima odlukekazala je Popović.

 

Anastasija Babović je imala 11 odbrana, uključujući i sedmerac, ali to nije bilo dovoljno da se napravi iznenađenje.

- Ponosna sam zbog činjenice da smo se borile tokom čitavog meča. U prvom poluvremenu smo odigrale dobro u oba pravca, u nastavku nije bilo snage da nastavimo u istom ritmu u napadu. Primile smo nekoliko lakih golova, ali prikazale smo se u dobrom izdanju iako smo mlad tim. Moramo da nastavimo da radimo – kaže Babović.

Share:

Slične vijesti

24.09.2022

"Jedina pozitivna stvar su dva boda"

Pročitaj
17.09.2022

"Borbenost na nivou, ostaje žal zbog propuštenih prilika"

Pročitaj
15.09.2022

"Esbjerg je moćan protivnik, treba da im pariramo timskom igrom"

Pročitaj
10.09.2022

"Važna pobjeda uz odličnu energiju čitavog tima"

Pročitaj
09.09.2022

"Plave" protiv Kastamonua na startu EHF Lige šampiona

Pročitaj