Liga šampiona

2023-03-25

16:00h

FTC-Rail Cargo Hungaria

vs

Budućnost Bemax

09.12.2021

PRAZNIČNI “DOME MOJ” - Akcija Lovćen osiguranja za naše najmlađe

U susret Novoj 2022. godini, u periodu od 3. do 25. decembra 2021. godine, Lovćen osiguranje organizuje akciju za sve mališane u Crnoj Gori uzrasta do 10 godina. Cilj je da nas mališani crtajući upoznaju sa odrazom shvatanja njihovog novogodišnjeg doma na zadatu temu “Praznični Dome moj”. Nakon isteka perioda predviđenog za prikupljanje radova, u sedmici koja počinje 27. decembra pa sve do Nove godine, Lovćen osiguranja je obezbijedio prigodne poklone.

 

Kako crtanje predstavlja najveći dio stvaralaštva djeteta u navedenom uzrastu i aktivnost u kojoj oni umiju da uživaju, želja nam je da saznamo šta nam to djeca poručuju, dijeleći svu radost tog, njima znanog, imaginarnog svijeta. Crtež može biti nacrtan bilo kojom tehnikom (bojice, flomasteri, tempere, kolaž, akvarel), na formatu papira po izboru, uz obavezan potpis - ime djeteta i broj godina u donjem desnom uglu.

 

Svi radovi biće objavljivani na nedjeljnom nivou na Facebook stranici Lovćen osiguranja, a nakon isteka perioda prijava, radovi će biti objavljeni u galeriji na web stranici.

 

Dragi roditelji, svaki crtež vašeg djeteta je neponovljivi i karakteristični odraz njihovog shvatanja svijeta. Vaše dijete u sebi nosi kreativnost, projektujući svoje emocije, potrebe, želje, strahove, namjere i očekivanja, i crtajući izražava mnoštvo različitih emocija koje ne umije da iskaže riječima.

 

Pozivamo Vas da pomognete svom djetetu da razvija svoju maštu, način izražavanja i komunikacije. Neka crteži budu dio svakodnevnih aktivnosti, baš kao i igra, a Lovćen osiguranje će podržati i nagraditi kreativnost!

 

Molimo da fotografišete crtež svog djeteta koji opisuje prazničnu atmosferu u vašem domu i upload-ujete ga na web stranici: https://prodaja.lo.co.me/praznicnidomemoj/. U slučaju da nemate mogućnost korištenja web stranice, crtež djeteta možete da predate u nekoj od filijala ili poslovnica Lovćen osiguranja, širom Crne Gore.

 

Ukoliko epidemiološke mjere dozvole, nakon isteka perioda za prikupljanje crteža, organizovaće se izložba radova svih mališana, a informacije o terminu i lokaciji planiranog događaja, roditelji će dobiti putem prijavljenih e-mail adresa. Sve informacije biće redovno objavljivane i na stranicama Lovćen osiguranja.

 

Zato, dragi mališani, brzo “četkicu” u ruke i oslobodite svoju maštu! 

Lovćen osiguranje će nagraditi vašu kreativnost!

A vi, dragi roditelji, imajte na umu da Lovćen osiguranje misli i na Vas i Vaš dom, nudeći paketno osiguranje Dome moj, koje predstavlja sveobuhvatnu i neophodnu zaštitu najvrjednijeg kutka vaše porodice.

 

Više informacija o tome kako osigurati građevinski dio nastanjenog stambenog objekta ili pak pokretnosti u nastanjenom domu, možete pronaći na našoj stranici Lovćen osiguranje - Paketi Dome moj, a Uputstvo za učešće u akciji kao i sve informacija o akciji možete dobiti pozivom Službe za marketing Lovćen osiguranja na broj: 020 411 599 ili nam pišite na mail: marketing@lo.co.me.

Share:

Tagovi:

Slične vijesti

25.03.2023

Dostojanstven oproštaj od EHF Lige šampiona

Pročitaj
25.03.2023

"Parirale smo im do posljednjih pet minuta, ponovile su se greške iz prvog meča"

Pročitaj
24.03.2023

"Da u revanšu odigramo najbolje što možemo"

Pročitaj
23.03.2023

"Nijesmo iskoristile priliku u prvom meču, odigraćemo bolje u Mađarskoj"

Pročitaj
22.03.2023

"Plave" u subotu gostuju FTC-u u drugom meču osmine finala

Pročitaj