Kup Crne Gore 2021/22

2022-05-21

15:00

Budućnost Bemax

vs

Nikšić

08.01.2022

"Djevojke su pokazale karakter, ponosna sam jer su se borile do kraja"

Djevojke su se borile do kraja, uprkos izostanku nekoliko veoma važnih igračica i pokazale su karakter, kazala je trener Bojana Popović nakon poraza (26:22) od FTC-a u devetom kolu DELO EHF Lige šampiona.

 

Popović ističe da je vidjela mnogo pozitivnih stvari u duelu u Mađarskoj, u kojem nije mogla da računa na pivote Tatjanu Brnović i Nikolinu Vukčević, koje imaju korona virus, te povrijeđene Valeriju Maslovu i Katarinu Džaferović.

 

- Znali smo da će biti veoma teško, jer smo gostovale odličnom protivniku, a uz to smo imali dosta problema zbog izostanka važnih igračica. Djevojke su se borile do kraja, ponosna sam zbog toga i pokazale su karakter. Zbog korona virusa smo imali dosta problema u posljednje dvije sedmice, ali smo željeli da igramo ovu utakmicu, jer je svaki meč važan za našu mladu ekipu. Izgubili smo, ali je bilo mnogo pozitivnih stvari i ponosna sam na djevojke zbog izdanja koje su pružile – kazala je Popović.

 

Nina Bulatović je pokazala da može da bude odlično rješenje na poziciji desnog krila u godinama koje dolaze. Bila je najefikasnija u našem timu sa šest golova.

- Ponosna sam na tim jer smo pokazale veliku borbenost. Ovo je bila veoma teška utakmica za nas, zbog izostanka nekoliko veoma važnih igračica – kazala je Bulatović.

Share:

Slične vijesti

15.05.2022

Budućnost Bemax slavila u prvom meču baraža za titulu

Pročitaj
19.02.2022

"Naše najbolje poluvrijeme ove sezone"

Pročitaj
18.02.2022

Pobjedom završiti učešće u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona

Pročitaj
14.02.2022

"Uradili smo sve da pobjedom uveličamo rođendan kluba"

Pročitaj
12.02.2022

"Borusija kažnjava greške protivnika, spriječiti njihove lake golove"

Pročitaj