Kup Crne Gore 2021/22

2022-05-21

15:00

Budućnost Bemax

vs

Nikšić

08.01.2022

"Djevojke su pokazale karakter, ponosna sam jer su se borile do kraja"

Djevojke su se borile do kraja, uprkos izostanku nekoliko veoma važnih igračica i pokazale su karakter, kazala je trener Bojana Popović nakon poraza (26:22) od FTC-a u devetom kolu DELO EHF Lige šampiona.

 

Popović ističe da je vidjela mnogo pozitivnih stvari u duelu u Mađarskoj, u kojem nije mogla da računa na pivote Tatjanu Brnović i Nikolinu Vukčević, koje imaju korona virus, te povrijeđene Valeriju Maslovu i Katarinu Džaferović.

 

- Znali smo da će biti veoma teško, jer smo gostovale odličnom protivniku, a uz to smo imali dosta problema zbog izostanka važnih igračica. Djevojke su se borile do kraja, ponosna sam zbog toga i pokazale su karakter. Zbog korona virusa smo imali dosta problema u posljednje dvije sedmice, ali smo željeli da igramo ovu utakmicu, jer je svaki meč važan za našu mladu ekipu. Izgubili smo, ali je bilo mnogo pozitivnih stvari i ponosna sam na djevojke zbog izdanja koje su pružile – kazala je Popović.

 

Nina Bulatović je pokazala da može da bude odlično rješenje na poziciji desnog krila u godinama koje dolaze. Bila je najefikasnija u našem timu sa šest golova.

- Ponosna sam na tim jer smo pokazale veliku borbenost. Ovo je bila veoma teška utakmica za nas, zbog izostanka nekoliko veoma važnih igračica – kazala je Bulatović.

Share:

Slične vijesti

06.10.2022

"Mec je veliki izazov, ali možemo da im pariramo"

Pročitaj
24.09.2022

"Jedina pozitivna stvar su dva boda"

Pročitaj
17.09.2022

"Borbenost na nivou, ostaje žal zbog propuštenih prilika"

Pročitaj
15.09.2022

"Esbjerg je moćan protivnik, treba da im pariramo timskom igrom"

Pročitaj
10.09.2022

"Važna pobjeda uz odličnu energiju čitavog tima"

Pročitaj