Kup Crne Gore 2021/22

2022-05-21

15:00

Budućnost Bemax

vs

Nikšić

15.01.2022

"Stvorili smo mnogo šansi, ali ih nijesmo koristili"

Djevojke su se borile u najvećem dijelu meča protiv CSM Bukurešta, stvorile mnogo šansi, ali ih nijesu iskoristile, pa je ubjedljiv poraz logičan epilog, kazala je trener Budućnost Bemax Bojana Popović nakon poraza (28:20) od rumunskog tima u desetom kolu DELO EHF Lige šampiona.

 

- Imali smo mnogo problema u pripremi ovog meča zbog korona virusa i povreda igračica koje nijesu bile u sastavu. Samo ću pričati o utakmici protiv CSM Bukurešta, djevojke su se borile u najvećem dijelu meča i dale koliko su mogle. Stvorili smo mnogo šansi, ali ih nijesmo iskoristili. Nijesmo koristili ni sedmerce, tako da je ovaj rezultat logičan epilog. Imamo mlad tim, mnoge igračice nemaju iskustva igranja u Ligi šampiona. Kada stvore šanse, želim da djevojke budu relaksirane i onda će realizacija biti bolja. Moramo da igramo do kraja grupne faze u ovom sastavu i borimo se do kraja, iako je ovo težak period za nas – kazala je Popović.

 

I lijevi bek Andrijana Popović smatra da su „plave“ napravile previše grešaka i promašile mnogo zicera da bi mogle da iznenade favorizovanog protivnika.

- Nijesmo otvorile meč na najbolji način, počele smo da pravimo greške u oba pravca. Bilo je previše promašenih zicera, što nas je koštalo. Pokušale smo da smanjimo zaostatak, borile smo se i željele da napravimo preokret, ali nijesmo uspjele – kazala je Popović.

Share:

Slične vijesti

24.09.2022

"Jedina pozitivna stvar su dva boda"

Pročitaj
17.09.2022

"Borbenost na nivou, ostaje žal zbog propuštenih prilika"

Pročitaj
15.09.2022

"Esbjerg je moćan protivnik, treba da im pariramo timskom igrom"

Pročitaj
10.09.2022

"Važna pobjeda uz odličnu energiju čitavog tima"

Pročitaj
09.09.2022

"Plave" protiv Kastamonua na startu EHF Lige šampiona

Pročitaj