Liga šampiona

2024-02-17

16:00

SG BBM Bietigheim

vs

Budućnost Bemax

11.02.2022

Pavićević i Bulatović i naredne sezone u dresu Budućnosti Bemax

Ženski rukometni klub Budućnost Bemax počeo je sa formiranjem tima za narednu sezonu i to potpisivanjem novih ugovora sa igračicama koje pokrivaju pozicije krila.

 

Lijevo i desno krilo Ivona Pavićević i Nina Bulatović potpisale su nove ugovore, pa će i naredne sezone braniti boje dvostrukog šampiona Evrope.

 

Crnogorske reprezentativke ove sezone imaju značajnu ulogu u timu Bojane PopovićPavićević igra najbolju sezonu u Ligi šampiona u kojoj je postigla 53 gola, dok je Bulatović upisala 25 pogodaka u elitnom takmičenju.
Ivona Pavićević

Donijela sam odluku o angažmanu za narednu sezonu i sa velikim zadovoljstvom ću i dalje nositi dres Budućnosti. Drago mi je što smo se lako dogovorili oko nastavka saradnje i srećna sam što ostajem u Podgorici. Imam veliki motiv da i naredne sezone budem na najvišem nivou i s nestrpljenjem očekujem nove izazov koji nas očekuju.
Nina Bulatović

Srećna sam što sam sa upravom kluba dogovorila nastavak saradnje i što ću i naredne sezone braniti boje kluba i grada u kojem sam rođena. Svi imamo posebne emocije kada nosimo plavi dres, tako da sam ponosna što ću i dalje biti dio ovog kluba. Radujem se novim izazovima koji nas očekuju.

 

U narednom periodu, upravu kluba očekuju pregovori i sa ostalim igračicama koje su dio ovogodišnjeg sastava oko nastavka saradnje, ali i potencijalnim pojačanjima, u cilju formiranja tima koji bi bio konkurentan u Ligi šampiona naredne sezone.

Share:

Slične vijesti

21.12.2023

Armel Atingre produžila ugovor, povratak Nine Bulatović

Pročitaj
16.11.2023

"Biće teže nego u Brestu, ali želimo pobjedu"

Pročitaj
10.09.2023

"Previše tehničkih grešaka protiv tima koji trči najviše u Ligi šampiona"

Pročitaj
09.09.2023

"Bitighajm tim koji najviše trči u Ligi šampiona, zaustaviti njihovu tranziciju"

Pročitaj
25.08.2023

Poraz od domaćina Podravke na startu turnira u Koprivnici

Pročitaj