Kup Crne Gore 2021/22

2022-05-21

15:00

Budućnost Bemax

vs

Nikšić

11.02.2022

Pavićević i Bulatović i naredne sezone u dresu Budućnosti Bemax

Ženski rukometni klub Budućnost Bemax počeo je sa formiranjem tima za narednu sezonu i to potpisivanjem novih ugovora sa igračicama koje pokrivaju pozicije krila.

 

Lijevo i desno krilo Ivona Pavićević i Nina Bulatović potpisale su nove ugovore, pa će i naredne sezone braniti boje dvostrukog šampiona Evrope.

 

Crnogorske reprezentativke ove sezone imaju značajnu ulogu u timu Bojane PopovićPavićević igra najbolju sezonu u Ligi šampiona u kojoj je postigla 53 gola, dok je Bulatović upisala 25 pogodaka u elitnom takmičenju.
Ivona Pavićević

Donijela sam odluku o angažmanu za narednu sezonu i sa velikim zadovoljstvom ću i dalje nositi dres Budućnosti. Drago mi je što smo se lako dogovorili oko nastavka saradnje i srećna sam što ostajem u Podgorici. Imam veliki motiv da i naredne sezone budem na najvišem nivou i s nestrpljenjem očekujem nove izazov koji nas očekuju.
Nina Bulatović

Srećna sam što sam sa upravom kluba dogovorila nastavak saradnje i što ću i naredne sezone braniti boje kluba i grada u kojem sam rođena. Svi imamo posebne emocije kada nosimo plavi dres, tako da sam ponosna što ću i dalje biti dio ovog kluba. Radujem se novim izazovima koji nas očekuju.

 

U narednom periodu, upravu kluba očekuju pregovori i sa ostalim igračicama koje su dio ovogodišnjeg sastava oko nastavka saradnje, ali i potencijalnim pojačanjima, u cilju formiranja tima koji bi bio konkurentan u Ligi šampiona naredne sezone.

Share:

Slične vijesti

17.05.2022

Pavićević u konkurenciji za idealni tim Lige šampiona

Pročitaj
15.05.2022

Budućnost Bemax slavila u prvom meču baraža za titulu

Pročitaj
19.02.2022

Sjajno izdanje u nastavku za pobjedu na oproštaju od Lige šampiona

Pročitaj
14.02.2022

Budućnost Bemax osvojila Dortmund u danu kada klub slavi 73. rođendan

Pročitaj
05.02.2022

Esbjerg u nastavku do ubjedljive pobjede u Podgorici

Pročitaj