Liga šampiona

2024-02-17

16:00

SG BBM Bietigheim

vs

Budućnost Bemax

18.02.2022

Pobjedom završiti učešće u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona

Konferencija za novinare Ženskog rukometnog kluba Budućnost Bemax uoči utakmice protiv Podravke Vegeta u posljednjem kolu grupne faze DELO EHF Lige šampiona, organizovana je u press sali „Bemax arene“.

 

Nakon odličnog izdanja i pobjede protiv Borusije u Dortmundu u prethodnom kolu, u taboru našeg tima ističu da žele nova dva boda, što bi bio najbolji način da završe ovogodišnje učešće u najkvalitetnijem takmičenju na Starom kontinentu. 

Trener Bojana Popović najavila je da uz duže odsutnu Tatjanu Brnović, u sastavu neće biti ni Valerija Maslova, koja se već pridružila svom novom klubu – moskovskom CSKA.


 

Bojana Popović, trener ŽRK Budućnost Bemax

Vjerujem da možemo da nastavimo u dobrom ritmu nakon pobjede u Dortmundu. Djevojke u posljednjem meču treba da pruže maksimum i da prenesu dobru energiju sa treninga. Kada vjeruješ u ono što radiš, stigne nagrada kao što je to bilo u prethodnom meču. Bićemo značajno oslabljeni, jer pored duže odsutne Tatjane Brnović, neće biti ni Valerije Maslove koja se pridružila novom klubu – CSKA.


 

Bruna Zrnić

Podravka dolazi u izmijenjenom sastavu u odnosu na naš prvi međsuobni duel, ali bilo je promjena i kod nas, jer nema dosta igračica. Značajno smo napredovale tokom sezone, vjerujemo u sebe i nadam se da možemo da prenesemo dobru atmosferu sa treninga i na utakmicu. Bilo bi dobro da ponovimo igru iz Dortmunda, kada nam je dobar osjećaj, donio pobjedu. 

Andrijana Popović

Očekujemo težak meč iako Podravka dolazi u izmijenjenom sastavu, ali je željna borbe kao i mi. Potrebno je da imamo dobar nivo igre u oba pravca, ali jasno je da je odbrana ključna. Ne smijemo da dozvolimo protivniku lake golove, želimo da pružimo maksimum i da na najbolji način završimo sezonu u Ligi šampiona.

Share:

Slične vijesti

17.02.2024

"Očekivani su promašaji i oscilacije, ali je nedostajala želja igračica da se bore za klub"

Pročitaj
16.02.2024

"Očekuje nas teško gostovanje, da odigramo što bolju utakmicu"

Pročitaj
08.02.2024

"Sigurno nam neće biti lako, ali moramo da budemo odlučnije i da svaku šansu iskoristimo"

Pročitaj
01.02.2024

"Odigrale smo dobru utakmicu i zaustavile napad Savehofa"

Pročitaj
20.01.2024

"Mlade su pokazale da su potencijal, ne smiju da polete"

Pročitaj