Liga šampiona

2023-10-01

16:00

Györi Audi ETO KC

vs

Budućnost Bemax

18.02.2022

Pobjedom završiti učešće u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona

Konferencija za novinare Ženskog rukometnog kluba Budućnost Bemax uoči utakmice protiv Podravke Vegeta u posljednjem kolu grupne faze DELO EHF Lige šampiona, organizovana je u press sali „Bemax arene“.

 

Nakon odličnog izdanja i pobjede protiv Borusije u Dortmundu u prethodnom kolu, u taboru našeg tima ističu da žele nova dva boda, što bi bio najbolji način da završe ovogodišnje učešće u najkvalitetnijem takmičenju na Starom kontinentu. 

Trener Bojana Popović najavila je da uz duže odsutnu Tatjanu Brnović, u sastavu neće biti ni Valerija Maslova, koja se već pridružila svom novom klubu – moskovskom CSKA.


 

Bojana Popović, trener ŽRK Budućnost Bemax

Vjerujem da možemo da nastavimo u dobrom ritmu nakon pobjede u Dortmundu. Djevojke u posljednjem meču treba da pruže maksimum i da prenesu dobru energiju sa treninga. Kada vjeruješ u ono što radiš, stigne nagrada kao što je to bilo u prethodnom meču. Bićemo značajno oslabljeni, jer pored duže odsutne Tatjane Brnović, neće biti ni Valerije Maslove koja se pridružila novom klubu – CSKA.


 

Bruna Zrnić

Podravka dolazi u izmijenjenom sastavu u odnosu na naš prvi međsuobni duel, ali bilo je promjena i kod nas, jer nema dosta igračica. Značajno smo napredovale tokom sezone, vjerujemo u sebe i nadam se da možemo da prenesemo dobru atmosferu sa treninga i na utakmicu. Bilo bi dobro da ponovimo igru iz Dortmunda, kada nam je dobar osjećaj, donio pobjedu. 

Andrijana Popović

Očekujemo težak meč iako Podravka dolazi u izmijenjenom sastavu, ali je željna borbe kao i mi. Potrebno je da imamo dobar nivo igre u oba pravca, ali jasno je da je odbrana ključna. Ne smijemo da dozvolimo protivniku lake golove, želimo da pružimo maksimum i da na najbolji način završimo sezonu u Ligi šampiona.

Share:

Slične vijesti

24.09.2023

"Prvi put smo favoriti ove sezone"

Pročitaj
22.09.2023

Ozvaničena saradnja sa Trebjesom, Jedinstvom i Podgoricom 2013

Pročitaj
16.09.2023

"Bile smo izgubljene i u strahu u prvom poluvremenu"

Pročitaj
14.09.2023

"Odenze je sjajna ekipa, čeka nas težak meč"

Pročitaj
10.09.2023

"Previše tehničkih grešaka protiv tima koji trči najviše u Ligi šampiona"

Pročitaj