Kup Crne Gore 2021/22

2022-05-21

15:00

Budućnost Bemax

vs

Nikšić

18.02.2022

Pobjedom završiti učešće u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona

Konferencija za novinare Ženskog rukometnog kluba Budućnost Bemax uoči utakmice protiv Podravke Vegeta u posljednjem kolu grupne faze DELO EHF Lige šampiona, organizovana je u press sali „Bemax arene“.

 

Nakon odličnog izdanja i pobjede protiv Borusije u Dortmundu u prethodnom kolu, u taboru našeg tima ističu da žele nova dva boda, što bi bio najbolji način da završe ovogodišnje učešće u najkvalitetnijem takmičenju na Starom kontinentu. 

Trener Bojana Popović najavila je da uz duže odsutnu Tatjanu Brnović, u sastavu neće biti ni Valerija Maslova, koja se već pridružila svom novom klubu – moskovskom CSKA.


 

Bojana Popović, trener ŽRK Budućnost Bemax

Vjerujem da možemo da nastavimo u dobrom ritmu nakon pobjede u Dortmundu. Djevojke u posljednjem meču treba da pruže maksimum i da prenesu dobru energiju sa treninga. Kada vjeruješ u ono što radiš, stigne nagrada kao što je to bilo u prethodnom meču. Bićemo značajno oslabljeni, jer pored duže odsutne Tatjane Brnović, neće biti ni Valerije Maslove koja se pridružila novom klubu – CSKA.


 

Bruna Zrnić

Podravka dolazi u izmijenjenom sastavu u odnosu na naš prvi međsuobni duel, ali bilo je promjena i kod nas, jer nema dosta igračica. Značajno smo napredovale tokom sezone, vjerujemo u sebe i nadam se da možemo da prenesemo dobru atmosferu sa treninga i na utakmicu. Bilo bi dobro da ponovimo igru iz Dortmunda, kada nam je dobar osjećaj, donio pobjedu. 

Andrijana Popović

Očekujemo težak meč iako Podravka dolazi u izmijenjenom sastavu, ali je željna borbe kao i mi. Potrebno je da imamo dobar nivo igre u oba pravca, ali jasno je da je odbrana ključna. Ne smijemo da dozvolimo protivniku lake golove, želimo da pružimo maksimum i da na najbolji način završimo sezonu u Ligi šampiona.

Share:

Slične vijesti

18.07.2022

"Plave" počele pripreme za novu sezonu EHF Lige šampiona

Pročitaj
01.07.2022

"Želimo da budemo agresivni i da probamo da iznenadimo i velike klubove"

Pročitaj
19.02.2022

"Naše najbolje poluvrijeme ove sezone"

Pročitaj
14.02.2022

"Uradili smo sve da pobjedom uveličamo rođendan kluba"

Pročitaj
12.02.2022

"Borusija kažnjava greške protivnika, spriječiti njihove lake golove"

Pročitaj