Kup Crne Gore 2021/22

2022-05-21

15:00

Budućnost Bemax

vs

Nikšić

19.02.2022

"Naše najbolje poluvrijeme ove sezone"

Budućnost Bemax je u drugom poluvremenu odigrala možda i najboljih 30 minuta u ovogodišnjem izdanju DELO EHF Lige šampiona, kazala je trener Bojana Popović nakon pobjede (27:21) protiv Podravke Vegeta u posljednjem kolu elitnog takmičenja.

 

Naše šampionke su ostvarile drugu vezanu, ukupnu treću pobjedu u sezoni i takmičenje završile na sedmom mjestu, upravo ispred Podravke Vegeta.

 

- Oba tima su pokazala veliku borbenost. Bilo je neizvjesno u prvom poluvremenu, a u nastavku smo bili sjajni u odbrani i postigli neke lake golove kojima smo stekli zalihu. Zadržali smo prednost do kraja i mogu da kažem da je ovo možda i naše najbolje poluvrijeme u sezoni. Anastasija Babović je bila sjajna na golu u drugom poluvremenu, sve djevojke su imale odličnu energiju, a i neke mlađe poput Jelene Vukčević su napravile razliku. Vukčević ima samo 17 godina, ali je bila maksimalno fokusirana i bez stresa, još jednom je pokazala kakav je potencijal. To su detalji na koje smo ponosni – kazala je Popović.

 

I Ilda Kepić nije skrivala zadovoljstvo nakon treće pobjede u Ligi šampiona.

 

- Sjajno je što smo pobjedom završile sezonu, dale smo sve od sebe za ova dva boda. Imale smo dobru energiju tokom čitavog meča. U početku smo tražile najbolju soluciju u odbrani, pronašli smo je u rugom poluvremenu i uz odličnu energiju došle do velike pobjede – kazala je Kepić.

Share:

Slične vijesti

18.07.2022

"Plave" počele pripreme za novu sezonu EHF Lige šampiona

Pročitaj
01.07.2022

"Želimo da budemo agresivni i da probamo da iznenadimo i velike klubove"

Pročitaj
18.02.2022

Pobjedom završiti učešće u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona

Pročitaj
14.02.2022

"Uradili smo sve da pobjedom uveličamo rođendan kluba"

Pročitaj
12.02.2022

"Borusija kažnjava greške protivnika, spriječiti njihove lake golove"

Pročitaj