Liga šampiona

2022-12-11

16:00h

Storhamar Handball Elite

vs

WHC Buducnost BEMAX

08.10.2022

"Utakmicu smo izgubili u prvom poluvremenu, previše tehničkih grešaka"

Budućnost Bemax je utakmicu protiv Meca izgubila u prvom poluvremenu, kada je primila devet lakih golova, a protivnik je kažnjavao sve greške i neiskorišćene prilike, kazale je trener Bojana Popović nakon poraza (36:28) od francuskog tima u četvrtom kolu EHF Lige šampiona.

 

- Znali smo da Mec mnogo trči i da će biti teško. Utakmicu smo izgubili u prvom poluvremenu kada smo primili devet lakih golova. Prije meča sam govorila da je najvažnija odbrana, a ispostavilo se da je bilo previše grešaka u napadu i da je protivnik to kažnjavao. Nijesmo koristili naše šanse, imali smo mnogo tehničkih grešaka, a protivnik je postizao lake golove. U nastavku smo igrale nešto bolje, ali ponovo su nam se dešavale iste greške. Znamo koje igračice imamo u sastavu i kakav kvalitet posjedujemo, ali borićemo se i u narednim mečevima. Protiv timova kao što je Mec, ipak, teško je očekivati pobjedu. Moramo mnogo da radimo da bi u narednim mečevima bile na višem nivou – kazala je Popović.

 

Armel Atingre je meč završila sa 13 odbrana, ali to nije pomoglo da se izbjegne ubjedljiv poraz.

 

-  Razočarana sam, ali moramo da budemo realne da je potrebno da igramo mnogo bolje, da bi bile konkurentne. Uradićemo analizu i vjerujem da će naša igra biti bolja u narednim mečevima. Mec je postigao mnogo golova iz kontri, mnogo trče i kažnjavale su naše greške – kazala je Atingre.

Share:

Slične vijesti

03.12.2022

Budućnost Bemax savladala Storhamar, Atingre sačuvala pobjedu

Pročitaj
03.12.2022

"Imale smo sreće, Atingre nam je donijela pobjedu"

Pročitaj
02.12.2022

"Budućnost zna kvalitet Strorhamara i mora imati adekvatan odgovor"

Pročitaj
01.12.2022

"Duel direktnih rivala za bolju poziciju na tabeli"

Pročitaj
22.10.2022

"Nijesmo imali prava rješenja u napadu, Đer postigao veliki broj lakih golova"

Pročitaj