Liga šampiona

2024-02-17

16:00

SG BBM Bietigheim

vs

Budućnost Bemax

08.10.2022

"Utakmicu smo izgubili u prvom poluvremenu, previše tehničkih grešaka"

Budućnost Bemax je utakmicu protiv Meca izgubila u prvom poluvremenu, kada je primila devet lakih golova, a protivnik je kažnjavao sve greške i neiskorišćene prilike, kazale je trener Bojana Popović nakon poraza (36:28) od francuskog tima u četvrtom kolu EHF Lige šampiona.

 

- Znali smo da Mec mnogo trči i da će biti teško. Utakmicu smo izgubili u prvom poluvremenu kada smo primili devet lakih golova. Prije meča sam govorila da je najvažnija odbrana, a ispostavilo se da je bilo previše grešaka u napadu i da je protivnik to kažnjavao. Nijesmo koristili naše šanse, imali smo mnogo tehničkih grešaka, a protivnik je postizao lake golove. U nastavku smo igrale nešto bolje, ali ponovo su nam se dešavale iste greške. Znamo koje igračice imamo u sastavu i kakav kvalitet posjedujemo, ali borićemo se i u narednim mečevima. Protiv timova kao što je Mec, ipak, teško je očekivati pobjedu. Moramo mnogo da radimo da bi u narednim mečevima bile na višem nivou – kazala je Popović.

 

Armel Atingre je meč završila sa 13 odbrana, ali to nije pomoglo da se izbjegne ubjedljiv poraz.

 

-  Razočarana sam, ali moramo da budemo realne da je potrebno da igramo mnogo bolje, da bi bile konkurentne. Uradićemo analizu i vjerujem da će naša igra biti bolja u narednim mečevima. Mec je postigao mnogo golova iz kontri, mnogo trče i kažnjavale su naše greške – kazala je Atingre.

Share:

Slične vijesti

17.02.2024

"Očekivani su promašaji i oscilacije, ali je nedostajala želja igračica da se bore za klub"

Pročitaj
16.02.2024

"Očekuje nas teško gostovanje, da odigramo što bolju utakmicu"

Pročitaj
02.02.2024

"Plave" ponovo bolje od Savehofa za drugu pobjedu u Ligi šampiona

Pročitaj
01.02.2024

"Odigrale smo dobru utakmicu i zaustavile napad Savehofa"

Pročitaj
20.01.2024

"Mlade su pokazale da su potencijal, ne smiju da polete"

Pročitaj