Liga šampiona

2023-03-25

16:00h

FTC-Rail Cargo Hungaria

vs

Budućnost Bemax

08.10.2022

"Utakmicu smo izgubili u prvom poluvremenu, previše tehničkih grešaka"

Budućnost Bemax je utakmicu protiv Meca izgubila u prvom poluvremenu, kada je primila devet lakih golova, a protivnik je kažnjavao sve greške i neiskorišćene prilike, kazale je trener Bojana Popović nakon poraza (36:28) od francuskog tima u četvrtom kolu EHF Lige šampiona.

 

- Znali smo da Mec mnogo trči i da će biti teško. Utakmicu smo izgubili u prvom poluvremenu kada smo primili devet lakih golova. Prije meča sam govorila da je najvažnija odbrana, a ispostavilo se da je bilo previše grešaka u napadu i da je protivnik to kažnjavao. Nijesmo koristili naše šanse, imali smo mnogo tehničkih grešaka, a protivnik je postizao lake golove. U nastavku smo igrale nešto bolje, ali ponovo su nam se dešavale iste greške. Znamo koje igračice imamo u sastavu i kakav kvalitet posjedujemo, ali borićemo se i u narednim mečevima. Protiv timova kao što je Mec, ipak, teško je očekivati pobjedu. Moramo mnogo da radimo da bi u narednim mečevima bile na višem nivou – kazala je Popović.

 

Armel Atingre je meč završila sa 13 odbrana, ali to nije pomoglo da se izbjegne ubjedljiv poraz.

 

-  Razočarana sam, ali moramo da budemo realne da je potrebno da igramo mnogo bolje, da bi bile konkurentne. Uradićemo analizu i vjerujem da će naša igra biti bolja u narednim mečevima. Mec je postigao mnogo golova iz kontri, mnogo trče i kažnjavale su naše greške – kazala je Atingre.

Share:

Slične vijesti

25.03.2023

"Parirale smo im do posljednjih pet minuta, ponovile su se greške iz prvog meča"

Pročitaj
24.03.2023

"Da u revanšu odigramo najbolje što možemo"

Pročitaj
18.03.2023

Ništa od iznenađenja u "Morači", Budućnost Bemax u Mađarsku putuje sa četiri gola minusa

Pročitaj
18.03.2023

"U finišu smo propustile šansu da dođemo do boljeg rezultata"

Pročitaj
17.03.2023

"Ispunile smo cilj plasmanom u osminu finala, sanjamo da napravimo korak više"

Pročitaj