Liga šampiona

2023-03-25

16:00h

FTC-Rail Cargo Hungaria

vs

Budućnost Bemax

22.10.2022

"Nijesmo imali prava rješenja u napadu, Đer postigao veliki broj lakih golova"

Budućnost Bemax nije imala prava rješenja u napadu, a Đer je to kažnjavao lakim golovima, kazala je trener Bojana Popović nakon poraza (32:19) od mađarskog tima u 6. kolu EHF Lige šampiona. Popović vjeruje da će njene izabranice izvući poruke iz ubjedljivog poraza u Mađarskoj i pokazati bolja izdanja u nastavku elitnog takmičenja, nakon pauze koja slijedi zbog Evropskog prvenstva.

 

- Bilo je teško kao što smo očekivali. Nijesmo uspjeli da pronađemo prave solucije u napadu, Đer je to kažnjavao velikim brojem lakih golova. Promašivali smo naše šanse i onda je teško parirati timu kao što je Đer, jer to stvara pritisak kod igračica. Mlada smo ekipa, borili smo se koliko smo mogli, ovo je dobra lekcija za igračice da vide kako je igrati na ovom nivou. Vjerujem da će djevojke izvući pouke iz ovog meča i da će biti bolje u narednim, već nakon pauze koja slijedi zbog Evropskog prvenstva – kazala je Popović.

 

Ivona Pavićević je odigrala još jedan odličan meč, postigla pet golova iz isto toliko pokušaja, a nakon meča nije krila razočaranje zbog činjenice da ekipa nije pokazala borbenost.

 

- Teška utakmica protiv sjajnog tima kao što je Đer. Nijesmo ispoštovale ono što smo dogovorile u svlačionici, nijesmo se dovoljno borile u odbrani.  Istina je da smo mlada ekipa, ali mogle smo da pokažemo veću borbenost. Nijesmo pokazale naše pravo lice i Đer je postigao dosta lakih golova. Nije problem izgubiti, ali nije dobar osjećaj kada znate da se nijeste dovoljno borile – kazala je Pavićević.

Share:

Slične vijesti

25.03.2023

Dostojanstven oproštaj od EHF Lige šampiona

Pročitaj
25.03.2023

"Parirale smo im do posljednjih pet minuta, ponovile su se greške iz prvog meča"

Pročitaj
24.03.2023

"Da u revanšu odigramo najbolje što možemo"

Pročitaj
23.03.2023

"Nijesmo iskoristile priliku u prvom meču, odigraćemo bolje u Mađarskoj"

Pročitaj
18.03.2023

"U finišu smo propustile šansu da dođemo do boljeg rezultata"

Pročitaj