Liga šampiona

2023-10-01

16:00

Györi Audi ETO KC

vs

Budućnost Bemax

17.12.2022

"Ponosna sam na djevojke, ostavile su srce na terenu"

Trener Budućnosti Bemax Bojana Popović kazala je da je ponosna na djevojke i da im nema što prigovoriti nakon poraza (25:23) od Đera u derbiju 9. kola EHF Lige šampiona.

 

Popović je istakla da su njene izabranice ostavile srce na terenu i pokazale izuzetnu energiju, te da se uvijek može naučiti iz mečeva protiv petostrukog šampiona Evrope.

 

- Ponosna sam na djevojke, dale su sve od sebe i ne može im se ništa prigovoriti. Ostavile su srce na terenu, pokazale izuzetnu enrgiju. Bila je ovo teška utakmica, ali znala sam da će se djevojke boriti. Rezultat je takav kakav jeste, ali je najvažnije da su igračice dale maksimum. Uspjele smo da se vratimo zahvaljujući sjajnoj Armel Atingre, ali bilo je i grešaka koje je Đer kažnjavao. Igračice su umorne, uz to nemamo široku rotaciju. Uvijek naučimo mnogo iz mečeva protiv Đera, a sada nam predstoji zasluženi odmor – kazala je Popović. 

Armel Atingre je imala još jedno sjajno izdanje i meč je završila sa 14 odbrana, uključujući i sedmerac.

 

- Razočarana sam, a Stine Oftedal je za mene igračica utakmice, jer je rješavale sve napade u odlučujućim trenucima, imala je viziju kada je bilo najpotrebnije. Imale smo sjajnu šansu, nažalost, nijesmo je iskoristile – kazala je Atingre.

Share:

Slične vijesti

24.09.2023

"Prvi put smo favoriti ove sezone"

Pročitaj
23.09.2023

"Izvukle smo pouke iz prva dva meča, želimo prve bodove"

Pročitaj
22.09.2023

Ozvaničena saradnja sa Trebjesom, Jedinstvom i Podgoricom 2013

Pročitaj
16.09.2023

"Bile smo izgubljene i u strahu u prvom poluvremenu"

Pročitaj
10.09.2023

"Previše tehničkih grešaka protiv tima koji trči najviše u Ligi šampiona"

Pročitaj