Liga šampiona

2024-02-17

16:00

SG BBM Bietigheim

vs

Budućnost Bemax

20.12.2022

Radmila Petrović i u naredne četiri godine na čelu Upravnog odbora

Radmila Petrović i u naredne četiri godine obavljaće funkciju predsjednice Upravnog odbora Ženskog rukometnog kluba Budućnost Bemax, odlučeno je na sjednici skupštine koja je održana u press sali Sportskog centra „Morača“. 

Proslavljena crnogorska rukometašica koja je prvi mandat dobila u martu 2018. godine, dobila je jednoglasnu podršku 28 delegata koji su prisustvovali sjednici Skupštine.

 

Uz zahvalnost na ukazanom povjerenju, Petrović je u obraćanju delegatima, istakla da je zajedništvo najveća snaga kluba, te izrazila zahvalnost svim sponzorima i partnerima koji pružaju podršku, u prvom redu kompaniji „Bemax“. 

Na sjednici su izabrani i novi članovi Upravnog odbora u kojem će biti Katarina Bulatović ispred kompanije „Bemax“, Matjaž Božić – Lovćen osiguranje, Vladimir Perunović – Kodio, prof. dr Milica Vukotić – Univerzitet Donja Gorica, Vuksan Vuksanović – Glavni grad Podgorica, Milena Raičević – kapitenka Budućnosti Bemax, Srđan Markoč – predstavnik osnivača i Miodrag Maksimović – preduzetnik. 

Jednoglasnu podršku za novog predsjednika Skupštine dobio je proslavljeni crnogorski trener i dugogodišnji član Upravnog odbora – Nikola Petrović. 

Uoči početka sjednice, direktorica kluba Maja Bulatović uručila je zahvalnicu dugogodišnjem predsjedniku Upravnog odbora i Skupštine kluba Branimiru Gvozdenoviću za doprinos razvoju ŽRK Budućnost Bemax.

Share:

Slične vijesti

08.09.2022

"7Nutrition" novi sponzor ŽRK Budućnost Bemax

Pročitaj
03.09.2021

Kompanija "Bemax" novi generalni sponzor kluba

Pročitaj
30.05.2021

Petrović izabrana za članicu Komiteta za ženski rukomet EHF-a

Pročitaj
08.09.2020

U Koprivnicu bez 11 igračica, u sastavu Radmila Petrović i šest juniorki

Pročitaj
28.02.2019

Šest vječnih zvijezda za istoriju Budućnosti

Pročitaj