Liga šampiona

2024-02-17

16:00

SG BBM Bietigheim

vs

Budućnost Bemax

10.01.2023

Pavićević u Budućnosti Bemax i naredne dvije sezone

Ivona Pavićević i u naredne dvije sezone nosiće dres Ženskog rukometnog kluba Budućnost Bemax.

 

Nastavak saradnje bio je logičan i na obostrano zadovoljstvo, nakon što je crnogorska reprezentativka prošle i ove sezone, kako na klupskom, tako i na reprezentativnom planu, pokazala da je jedna od najboljih igračica u Evropi na poziciji lijevog krila. 

U prostorijama kluba, Pavićević i predsjednica kluba Radmila Petrović danas su stavile paraf na novi dvogodišnji ugovor, čime je ujedno počelo i formiranje tima za narednu sezonu.

 

U narednim danima mogu se očekivati nove vijesti iz najvećeg crnogorskog kluba, te pojačanja koja bi mogla da najave visoke ambicije u narednoj sezoni. 

Pavićević je inače, prošle sezone sa 64 gola bila drugi strijelac tima u EHF Ligi šampiona, jedna je od najzaslužnijih što je Crna Gora u novembru osvojila bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu, a bila je sjajna i ove sezone, u kojoj je postigla 28 golova, prije nego što je morala na pauzu zbog povrede koju je doživjela krajem prošle godine.

 

Uskoro se očekuje njen povratak na teren, a trebalo bi da bude jedan od glavnih aduta trenera Bojane Popović u eliminacionoj rundi elitnog takmičenja.

Share:

Slične vijesti

16.11.2023

"Biće teže nego u Brestu, ali želimo pobjedu"

Pročitaj
10.09.2023

"Previše tehničkih grešaka protiv tima koji trči najviše u Ligi šampiona"

Pročitaj
09.09.2023

"Bitighajm tim koji najviše trči u Ligi šampiona, zaustaviti njihovu tranziciju"

Pročitaj
25.08.2023

Poraz od domaćina Podravke na startu turnira u Koprivnici

Pročitaj
12.05.2023

Budućnost Bemax osvojila novu titulu prvaka

Pročitaj