Liga šampiona

2023-03-25

16:00h

FTC-Rail Cargo Hungaria

vs

Budućnost Bemax

10.01.2023

Pavićević u Budućnosti Bemax i naredne dvije sezone

Ivona Pavićević i u naredne dvije sezone nosiće dres Ženskog rukometnog kluba Budućnost Bemax.

 

Nastavak saradnje bio je logičan i na obostrano zadovoljstvo, nakon što je crnogorska reprezentativka prošle i ove sezone, kako na klupskom, tako i na reprezentativnom planu, pokazala da je jedna od najboljih igračica u Evropi na poziciji lijevog krila. 

U prostorijama kluba, Pavićević i predsjednica kluba Radmila Petrović danas su stavile paraf na novi dvogodišnji ugovor, čime je ujedno počelo i formiranje tima za narednu sezonu.

 

U narednim danima mogu se očekivati nove vijesti iz najvećeg crnogorskog kluba, te pojačanja koja bi mogla da najave visoke ambicije u narednoj sezoni. 

Pavićević je inače, prošle sezone sa 64 gola bila drugi strijelac tima u EHF Ligi šampiona, jedna je od najzaslužnijih što je Crna Gora u novembru osvojila bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu, a bila je sjajna i ove sezone, u kojoj je postigla 28 golova, prije nego što je morala na pauzu zbog povrede koju je doživjela krajem prošle godine.

 

Uskoro se očekuje njen povratak na teren, a trebalo bi da bude jedan od glavnih aduta trenera Bojane Popović u eliminacionoj rundi elitnog takmičenja.

Share:

Slične vijesti

25.03.2023

Dostojanstven oproštaj od EHF Lige šampiona

Pročitaj
23.03.2023

"Nijesmo iskoristile priliku u prvom meču, odigraćemo bolje u Mađarskoj"

Pročitaj
18.03.2023

"U finišu smo propustile šansu da dođemo do boljeg rezultata"

Pročitaj
22.10.2022

Ubjedljiv poraz Budućnosti Bemax u Đeru

Pročitaj
22.10.2022

"Nijesmo imali prava rješenja u napadu, Đer postigao veliki broj lakih golova"

Pročitaj