Liga šampiona

2024-01-07

16:00

CSM Bucuresti

vs

Budućnost Bemax

21.01.2023

"Važna dva boda, igračice pokazale da je budućnost pred njima"

Za Budućnost Bemax je bilo važno da pruži dobro izdanje i osvoji dva boda koja garantuju petu poziciju u grupi, kazala je trener Budućnosti Bemax Bojana Popović nakon pobjede (25:18) protiv Lokomotive iz Zagreba u 12. kolu EHF Lige šampiona.

 

Popović je istakla da su sve igračice dobile priliku i potvrdile da je budućnost pred njima.

 

- Velika borba tokom svih 60 minuta, to smo i očekivale, zato i broj postignutih golova nije bio na visokom nivou. Oba tima su više bila fokusirana na odbranu. Bilo je važno da pružimo dobro izdanje i napravimo lijepu uvertiru za ono što nas očekuje u nastavku sezone. Sa ova dva boda smo osigurale petu poziciju u grupi, a rezultat nam je dao mogućnost da priliku dobiju sve igračice koje su pokazale da je budućnost pred njima – kazala je Popović. 

Visoka razlika dala je mogućnost Popović da pruži priliku svim igračicama, a sjajno je iskoristila 18-godišnja golmanka Andrea Škerović, koja je upisala šest odbrana, uključujući i sedmerac.

 

- Velika borba i zaslužena pobjeda. Naša želja je bila da osvojimo dva boda i u tome smo i uspjele. Dobro smo se spremile za Lokomotivu, nije bilo lako, a veoma je važno i to što su sve igračice dobile priliku – kazala je Škerović.

Share:

Slične vijesti

18.11.2023

"Od starta je bilo jasno da nemamo potrebnu energiju"

Pročitaj
17.11.2023

"Biće opasno ako pomislimo da je remi u Brestu veliki rezultat"

Pročitaj
11.11.2023

"Veliki bod u gostima, sada smo fokusirane na meč u Podgorici"

Pročitaj
29.10.2023

"Znam koliko djevojkama znači da pariraju ovakvim ekipama"

Pročitaj
21.10.2023

"Igračice su se borile koliko su mogle i pružile maksimum"

Pročitaj