Liga šampiona

2023-10-01

16:00

Györi Audi ETO KC

vs

Budućnost Bemax

04.02.2023

"Dobro samo u prvih 25 minuta, djevojke nakon toga prestale da uživaju u igri"

Budućnost Bemax je igrala dobro samo u prvih 25 minuta, nakon čega su djevojke prestale da uživaju u igri, iako je trebalo da nastave u istom ritmu do kraja meča, kazala je trener Bojana Popović nakon poraza (30:20) od Esbjerga u pretposljednjem, 13. kolu EHF Lige šampiona.

 

- Igrale smo dobro samo u prvih 25 minuta, nakon toga djevojke su prestale da uživaju u igri. Teško mi je da to razumijem, jer mi se to nije dešavalo u igračkoj karijeri. Ako možete da odigrate dobro 25 minuta, treba da nastavite u istom ritmu do kraja meča. Njihove šuterke su dolazile do izglednih pozicija i nijesmo pronašle način da to zaustavimo. Propustile smo nekoliko zicera u finišu prvog poluvremena i uvukla se nervoza. U nastavku su sve djevojke dobile priliku zato što gradimo nešto za ono što nas očekuje u martu, kada se igra osmina finala. Dobra utakmica da naučimo nešto, ali moramo bolje, jer ne smiju nam se dešavaju ovakvi padovi u igrikazala je Popović.

 

U finišu su šansu dobile Vanesa Agović, Nataša Ćorović, Nađa Kadović, Andrea Škerović, Andrijana Popović i Gordana Marsenić.

 

Najviše od svih djevojaka sa klupe u oba tima je pokazala Vanesa Agović i sa četiri pogotka potvrdila da može da igra na visokom nivou.

 

- Veoma je teško igrati protiv tima koji ima skandivanski način igre. Njihove igračice su visoke, igraju brzo i teško ih je zaustavitikazala je Agović.

Share:

Slične vijesti

24.09.2023

"Prvi put smo favoriti ove sezone"

Pročitaj
22.09.2023

Ozvaničena saradnja sa Trebjesom, Jedinstvom i Podgoricom 2013

Pročitaj
16.09.2023

"Bile smo izgubljene i u strahu u prvom poluvremenu"

Pročitaj
10.09.2023

"Previše tehničkih grešaka protiv tima koji trči najviše u Ligi šampiona"

Pročitaj
09.09.2023

"Bitighajm tim koji najviše trči u Ligi šampiona, zaustaviti njihovu tranziciju"

Pročitaj