Liga šampiona

2024-02-17

16:00

SG BBM Bietigheim

vs

Budućnost Bemax

04.02.2023

"Dobro samo u prvih 25 minuta, djevojke nakon toga prestale da uživaju u igri"

Budućnost Bemax je igrala dobro samo u prvih 25 minuta, nakon čega su djevojke prestale da uživaju u igri, iako je trebalo da nastave u istom ritmu do kraja meča, kazala je trener Bojana Popović nakon poraza (30:20) od Esbjerga u pretposljednjem, 13. kolu EHF Lige šampiona.

 

- Igrale smo dobro samo u prvih 25 minuta, nakon toga djevojke su prestale da uživaju u igri. Teško mi je da to razumijem, jer mi se to nije dešavalo u igračkoj karijeri. Ako možete da odigrate dobro 25 minuta, treba da nastavite u istom ritmu do kraja meča. Njihove šuterke su dolazile do izglednih pozicija i nijesmo pronašle način da to zaustavimo. Propustile smo nekoliko zicera u finišu prvog poluvremena i uvukla se nervoza. U nastavku su sve djevojke dobile priliku zato što gradimo nešto za ono što nas očekuje u martu, kada se igra osmina finala. Dobra utakmica da naučimo nešto, ali moramo bolje, jer ne smiju nam se dešavaju ovakvi padovi u igrikazala je Popović.

 

U finišu su šansu dobile Vanesa Agović, Nataša Ćorović, Nađa Kadović, Andrea Škerović, Andrijana Popović i Gordana Marsenić.

 

Najviše od svih djevojaka sa klupe u oba tima je pokazala Vanesa Agović i sa četiri pogotka potvrdila da može da igra na visokom nivou.

 

- Veoma je teško igrati protiv tima koji ima skandivanski način igre. Njihove igračice su visoke, igraju brzo i teško ih je zaustavitikazala je Agović.

Share:

Slične vijesti

17.02.2024

"Očekivani su promašaji i oscilacije, ali je nedostajala želja igračica da se bore za klub"

Pročitaj
16.02.2024

"Očekuje nas teško gostovanje, da odigramo što bolju utakmicu"

Pročitaj
15.02.2024

"Očekuje nas težak duel sa ekipom koja dosta trči i dobra je u tranziciji"

Pročitaj
01.02.2024

"Odigrale smo dobru utakmicu i zaustavile napad Savehofa"

Pročitaj
20.01.2024

"Mlade su pokazale da su potencijal, ne smiju da polete"

Pročitaj