Liga šampiona

2023-03-25

16:00h

FTC-Rail Cargo Hungaria

vs

Budućnost Bemax

18.03.2023

"U finišu smo propustile šansu da dođemo do boljeg rezultata"

Budućnost Bemax je u drugom poluvremenu propustila nekoliko šansi i dobrih situacija da dođe do boljeg rezultata protiv FTC-a u prvom meču osmine finala EHF Lige šampiona.

 

Popović je istakla da njene izabranice moraju da odigraju bolje u drugom meču i isprave greške koje su pravile u „Morači“, uz napomenu da će se boriti do kraja, iako u Mađarsku putuju sa četiri gola minusa (28:24).

 

- Teška utakmica u kojoj su se djevojke borile svih 60 minuta. Nijesmo ispoštovale neke dogovorile, u drugom poluvremenu smo propustile nekoliko šansi i nijesmo pogađali iz dobrih situacija. Mogle smo do boljeg rezultata, ali sa ovom mladom ekipom nije lako igrati na nivou na kojem želimo, iako smo se dugo spremale za ovaj meč. Moramo da odigramo bolje u drugom meču, a nakon što prethodno izvučemo pouke iz ovog poraza i ispravimo greške koje ne smiju da nam se ponavljaju u Mađarskoj – kazala je Popović. 

I lijevo krilo Ivona Pavićević nije bila zadovoljna izdanjem svog tima, jer je ističe bilo previše grešaka da bi mogao da se ostvari bolji rezultat.

 

- Teška utakmica kao što smo i očekivale. FTC je dobar tim, a mi smo napravile mnogo grešaka da bi mogle da se nadamo boljem rezultatu. Očekuje nas revanš i moramo da se borimo do kraja – kazala je Pavićević. 

Meč je bio posebno emotivan za Andreu Lekić koja je u duelu protiv svog nekadašnjeg kluba postigla tri gola (dva iz sedmerca).

 

- Zadovoljne smo rezultatom, ispunile smo cilj, a to je bila pobjeda. Igrala sam mnogo puta protiv Budućnosti, nosila sam dres tog kluba i znam koliko je teško slaviti u Podgorici – kazala je Lekić.

Share:

Slične vijesti

25.03.2023

Dostojanstven oproštaj od EHF Lige šampiona

Pročitaj
25.03.2023

"Parirale smo im do posljednjih pet minuta, ponovile su se greške iz prvog meča"

Pročitaj
24.03.2023

"Da u revanšu odigramo najbolje što možemo"

Pročitaj
23.03.2023

"Nijesmo iskoristile priliku u prvom meču, odigraćemo bolje u Mađarskoj"

Pročitaj
17.03.2023

"Ispunile smo cilj plasmanom u osminu finala, sanjamo da napravimo korak više"

Pročitaj