Liga šampiona

2024-02-17

16:00

SG BBM Bietigheim

vs

Budućnost Bemax

18.03.2023

"U finišu smo propustile šansu da dođemo do boljeg rezultata"

Budućnost Bemax je u drugom poluvremenu propustila nekoliko šansi i dobrih situacija da dođe do boljeg rezultata protiv FTC-a u prvom meču osmine finala EHF Lige šampiona.

 

Popović je istakla da njene izabranice moraju da odigraju bolje u drugom meču i isprave greške koje su pravile u „Morači“, uz napomenu da će se boriti do kraja, iako u Mađarsku putuju sa četiri gola minusa (28:24).

 

- Teška utakmica u kojoj su se djevojke borile svih 60 minuta. Nijesmo ispoštovale neke dogovorile, u drugom poluvremenu smo propustile nekoliko šansi i nijesmo pogađali iz dobrih situacija. Mogle smo do boljeg rezultata, ali sa ovom mladom ekipom nije lako igrati na nivou na kojem želimo, iako smo se dugo spremale za ovaj meč. Moramo da odigramo bolje u drugom meču, a nakon što prethodno izvučemo pouke iz ovog poraza i ispravimo greške koje ne smiju da nam se ponavljaju u Mađarskoj – kazala je Popović. 

I lijevo krilo Ivona Pavićević nije bila zadovoljna izdanjem svog tima, jer je ističe bilo previše grešaka da bi mogao da se ostvari bolji rezultat.

 

- Teška utakmica kao što smo i očekivale. FTC je dobar tim, a mi smo napravile mnogo grešaka da bi mogle da se nadamo boljem rezultatu. Očekuje nas revanš i moramo da se borimo do kraja – kazala je Pavićević. 

Meč je bio posebno emotivan za Andreu Lekić koja je u duelu protiv svog nekadašnjeg kluba postigla tri gola (dva iz sedmerca).

 

- Zadovoljne smo rezultatom, ispunile smo cilj, a to je bila pobjeda. Igrala sam mnogo puta protiv Budućnosti, nosila sam dres tog kluba i znam koliko je teško slaviti u Podgorici – kazala je Lekić.

Share:

Slične vijesti

17.02.2024

"Očekivani su promašaji i oscilacije, ali je nedostajala želja igračica da se bore za klub"

Pročitaj
16.02.2024

"Očekuje nas teško gostovanje, da odigramo što bolju utakmicu"

Pročitaj
01.02.2024

"Odigrale smo dobru utakmicu i zaustavile napad Savehofa"

Pročitaj
20.01.2024

"Mlade su pokazale da su potencijal, ne smiju da polete"

Pročitaj
14.01.2024

"Ovo nam je najvažnija utakmica, za nju smo se najviše spremale"

Pročitaj