Liga šampiona

2021-09-11

18:00

Podravka Vegeta

vs

Budućnost

22.01.2019

Akreditacije za glavnu rundu Lige šampiona

Evropska rukometna federacija (EHF) obavijestila je Ženski rukometni klub Budućnost da je u toku proces akreditovanja TV, internet TV i radio stanica za utakmice glavne runde Lige šampiona u sezoni 2018/19.


Sve TV, internet TV i radio stanice su obavezne da zahtjeve za akredtaciju šalju direktno na adresu EHF Marketinga na zvaničnom formularu. EHF Marketing će razmatrati zahtjeve za akreditacije i donijeti odluku o odobravanju ili odbijanju zahtjeva.


Kao i prethodnih sezona, EHF Marketing će svim klubovima dostaviti spisak medija koji su se akreditovali za praćenje utakmica i to dva dana prije svakog meča. Klub će pripremiti akreditacije, a akreditovani novinari ih mogu preuzeti na dan utakmice.


Kako su TV i radio prava vlasništvo EHF Marketinga, nijedna TV, internet TV i radio stanica koja nije akreditovala svoje novinare na pomenuti način, neće imati pravo pristupa utakmicama glavne runde Lige šampiona.


EHF Marketing će klubu dostaviti spisak akreditovanih predstavnika TV, internet TV i radio stanica  najmanje dan/dva prije meča. Klubovi će pripremiti akreditacije i uručiti ih predstavnicima medija na dan utakmice.


Uoči svakog meča, EHF delegat će sa osobom zaduženom za odnose sa javnošću provjeriti spisak akreditovanih predstavnika medija.


TV stanica koja ima pravo prenosa utakmica Lige šampiona, ne mora da prolazi kroz pomenutu proceduru i akreditacije može preuzeti direktno u prostorijama kluba.


Pisani mediji, portali, fotoreporteri i druge kategorije medija koje nijesu prethodno navedene, zahtjev za akreditaciju mogu uputiti preko FORMULARA koji se nalazi na zvaničnoj web stranici Ženskog rukometnog kluba Budućnost.

Prezmite formu ovdje


Share:

Tagovi:

Slične vijesti

30.09.2018

”Iskustvo dodato ambicioznom crnogorskom velikanu”

Pročitaj