Liga šampiona

2023-10-01

16:00

Györi Audi ETO KC

vs

Budućnost Bemax

18.08.2023

"Plave" za vikend na turniru u Mecu

Nove provjere uoči početka EHF Lige šampiona, rukometašice Budućnosti Bemax imaće na turniru u Mecu.

 

Francuski tim biće rival izabranicama Bojane Popović u polufinalu, dok će u prvom polufinalu igrati mađarski FTC i slovenački Krim.

 

Kao i u prva dva pripremna meča protiv Krima i CSM Bukurešta u Ljubljani, Popović neće moći da računa na Kalidiatu Niakate i Noemi Hafru, koje bi uskoro trebalo da dostignu željeni nivo forme i u potpunosti se priključe radu sa ostatkom tima, dok bi u plavom dresu trebalo bi da debituje Neslihan Čaliskan, nakon što je riješena potrebna procedura oko dobijanja vize.

 

Popović je najavila da bi saigračicama uskoro trebalo da se priključi i juniorska reprezentativka Jelena Vukčević, nakon oporavka od povrede koju je doživjela na Evropskom prvenstvu u Rumuniji.

 

-  U Mecu nas očekuju nove jake provjere pred početak Lige šampiona. Mec će biti rival u polufinalu, a i dan kasnije očekuje nas kvalitetan protivnik, bez obzira na to da li ćemo igrati protiv FTC-a ili Krima. Još nijesmo kompletirali redove, ali polako dostižemo željeni nivo forme za ono što nas očekuje u Ligi šampiona. Želimo da i ovaj i turnir u Koprivnici narednog vikenda iskoristimo na najbolji način, nakon čega ulazimo u završnu sedmicu priprema za premijerni meč u novoj sezoni protiv Bitighajma – kazala je Popović.

Share:

Tagovi:

Slične vijesti

24.09.2023

"Prvi put smo favoriti ove sezone"

Pročitaj
22.09.2023

Ozvaničena saradnja sa Trebjesom, Jedinstvom i Podgoricom 2013

Pročitaj
16.09.2023

"Bile smo izgubljene i u strahu u prvom poluvremenu"

Pročitaj
10.09.2023

"Previše tehničkih grešaka protiv tima koji trči najviše u Ligi šampiona"

Pročitaj
09.09.2023

"Bitighajm tim koji najviše trči u Ligi šampiona, zaustaviti njihovu tranziciju"

Pročitaj