Liga šampiona

2023-10-01

16:00

Györi Audi ETO KC

vs

Budućnost Bemax

24.08.2023

U Koprivnici posljednje provjere pred početak EHF Lige šampiona

Posljednje provjere uoči početka nove sezone EHF Lige šampiona, rukometašice Budućnosti Bemax imaće na turniru u Koprivnici.

 

Izabranice Bojane Popović u petak će igrati protiv domaćina Podravke, dok će dan kasnije rival biti Krim.

 

Kao i na prethodna četiri pripremna meča, Popović ponovo ne može da računa na sve igračice. Na turniru u Koprivnici, naime, neće igrati Kalidiatu Niakate i Noemi Hafra, koje bi uskoro trebalo da počnu da rade u punom kapacitetu sa ostatkom tima, te golmanka Armel Atingre, zbog lakše povrede koljena koju je doživjela na turniru u Mecu proteklog vikenda.

 

- Imamo još dvije provjere do početka Lige šampiona i želimo da ih iskoristimo na najbolji način, pri čemu je najvažnije da sve djevojke ostanu zdrave. U pripremnom periodu imale smo naporan ritam putovanja i teških mečeva, prisutna je velika potrošnja kod svih djevojaka, pa uz nastojanje da podižemo nivo forme, moramo da vodimo računa i o tome da sve dobiju priliku u rotaciji i da ih poštedimo koliko je to moguće. Ni u Koprivnici nećemo biti kompletne, nema Niakate, Hafre i Atingre, a ostaje da se vidi koliko će moći da pruži Ivona Pavićević, koja ima manjih problema sa listom noge. Ipak, svaki meč u pripremnom periodu moramo da iskoristimo na pravi način i zato očekujem maksimalan pristup djevojaka. Potom nam slijedi završna sedmica priprema u Podgorici i uigravanje za premijerni meč u Ligi šampiona protiv Bitighajma, koji nam dolazi u goste 10. septembra – kazala je Popović.

Share:

Tagovi:

Slične vijesti

24.09.2023

"Prvi put smo favoriti ove sezone"

Pročitaj
22.09.2023

Ozvaničena saradnja sa Trebjesom, Jedinstvom i Podgoricom 2013

Pročitaj
16.09.2023

"Bile smo izgubljene i u strahu u prvom poluvremenu"

Pročitaj
10.09.2023

"Previše tehničkih grešaka protiv tima koji trči najviše u Ligi šampiona"

Pročitaj
09.09.2023

"Bitighajm tim koji najviše trči u Ligi šampiona, zaustaviti njihovu tranziciju"

Pročitaj