Liga šampiona

2023-10-01

16:00

Györi Audi ETO KC

vs

Budućnost Bemax

10.09.2023

"Previše tehničkih grešaka protiv tima koji trči najviše u Ligi šampiona"

Budućnost Bemax je odigrala dobro prvih 25 minuta protiv Bitighajma, ali je nakon toga nedostajalo snage da se osvoje dva boda na startu nove sezone EHF Lige šampiona, kazala je trener Bojana Popović nakon poraza (27:22) u „Bemax areni“.

 

- Znale smo da Bitighajm trči najviše u Ligi šampiona. Igrale smo dobro prvih 25 minuta dok smo imale snage, nakon toga je došlo do pada, što je protivnik kažnjavao. Mnoge igračice dugo nijesu bile u trenažnom procesu, pa sam i očekivala probleme u napadu. U drugom poluvremenu smo im dozvolile da dođu do četiri gola prednosti i to je bila nedostižna razlika. Nijesmo dale maksimum, jasno je da moramo da se borimo i da radimo naporno, jer imamo mnogo novih igračica. Tehničke greške su nas na kraju odvele u poraz – kazala je Popović. 

I lijevo krilo Ivona Pavićević smatra da su „plave“ napravile previše tehničkih grešaka da bi mogle da se nadaju boljem rezultatu.

 

- Teška utakmica u kojoj je Bitighajm pokazao da je sjajan tim. Iako smo odlično krenule, kasnije nijesmo imale snage da nastavimo u istom ritmu. Bilo je previše tehničkih grešaka, promašile smo neke dobre situacije i protivnik je to koristio. Znamo što treba da radimo kako bi bile bolje u narednim mečevima – kazala je Popović.

Share:

Slične vijesti

24.09.2023

"Prvi put smo favoriti ove sezone"

Pročitaj
22.09.2023

Ozvaničena saradnja sa Trebjesom, Jedinstvom i Podgoricom 2013

Pročitaj
16.09.2023

"Bile smo izgubljene i u strahu u prvom poluvremenu"

Pročitaj
09.09.2023

"Bitighajm tim koji najviše trči u Ligi šampiona, zaustaviti njihovu tranziciju"

Pročitaj
07.09.2023

Bojana Popović i u naredne tri godine na klupi Budućnosti Bemax

Pročitaj