Liga šampiona

2023-10-01

16:00

Györi Audi ETO KC

vs

Budućnost Bemax

16.09.2023

"Bile smo izgubljene i u strahu u prvom poluvremenu"

Budućnost Bemax je odigrala ispod očekivanja u prvom poluvremenu, jer su djevojke bile izgubljene i u strahu, ali su u nastavku pokazale reakciju, kazala je trener Bojana Popović nakon ubjedljivog poraza (39:24) od Odenzea u drugom kolu EHF Lige šampiona.

 

- Bilo je veoma teško od početka, ne znam šta se dešavalo djevojkama u prvom poluvremenu. Bile su izgubljene i u strahu. Trebalo je da uživaju i da igraju rukomet. Uradićemo detaljnu analizu i vidjeti što je razlog za onakvo izdanje u prvih 30 minuta. U nastavku smo pokazale dobru reakciju i igra je bila bolja. Tužne smo zbog izdanja u prvom poluvremenu, ali moramo da ponovimo dobre stvari iz drugog poluvremena u narednim mečevima. Djelovalo mi je da su djevojke u početku bile u nekom strahu, pričaćemo da vidimo zašto se to desilo. Neke od njih su mlade, neke se poput Niakate i Hafre vraćaju poslije teških povreda, zato im dajem priliku kako bi se vratile u pravi ritam. Borićemo se u narednom meču protiv Savehofa u kojem želimo prve bodove – kazala je Popović.

 

Lijevo krilo Nađa Kadović sjajno je iskoristila priliku i postigla pet golova iz isto toliko pokušaja.

 

- Nijesmo imale što da izgubimo u drugom poluvremenu, odigrale smo mnogo bolje nego u prvih 30 minuta – kazala je Kadović.

Share:

Slične vijesti

24.09.2023

"Prvi put smo favoriti ove sezone"

Pročitaj
23.09.2023

"Izvukle smo pouke iz prva dva meča, želimo prve bodove"

Pročitaj
22.09.2023

Ozvaničena saradnja sa Trebjesom, Jedinstvom i Podgoricom 2013

Pročitaj
10.09.2023

"Previše tehničkih grešaka protiv tima koji trči najviše u Ligi šampiona"

Pročitaj
09.09.2023

"Bitighajm tim koji najviše trči u Ligi šampiona, zaustaviti njihovu tranziciju"

Pročitaj