Liga šampiona

2024-02-17

16:00

SG BBM Bietigheim

vs

Budućnost Bemax

16.09.2023

"Bile smo izgubljene i u strahu u prvom poluvremenu"

Budućnost Bemax je odigrala ispod očekivanja u prvom poluvremenu, jer su djevojke bile izgubljene i u strahu, ali su u nastavku pokazale reakciju, kazala je trener Bojana Popović nakon ubjedljivog poraza (39:24) od Odenzea u drugom kolu EHF Lige šampiona.

 

- Bilo je veoma teško od početka, ne znam šta se dešavalo djevojkama u prvom poluvremenu. Bile su izgubljene i u strahu. Trebalo je da uživaju i da igraju rukomet. Uradićemo detaljnu analizu i vidjeti što je razlog za onakvo izdanje u prvih 30 minuta. U nastavku smo pokazale dobru reakciju i igra je bila bolja. Tužne smo zbog izdanja u prvom poluvremenu, ali moramo da ponovimo dobre stvari iz drugog poluvremena u narednim mečevima. Djelovalo mi je da su djevojke u početku bile u nekom strahu, pričaćemo da vidimo zašto se to desilo. Neke od njih su mlade, neke se poput Niakate i Hafre vraćaju poslije teških povreda, zato im dajem priliku kako bi se vratile u pravi ritam. Borićemo se u narednom meču protiv Savehofa u kojem želimo prve bodove – kazala je Popović.

 

Lijevo krilo Nađa Kadović sjajno je iskoristila priliku i postigla pet golova iz isto toliko pokušaja.

 

- Nijesmo imale što da izgubimo u drugom poluvremenu, odigrale smo mnogo bolje nego u prvih 30 minuta – kazala je Kadović.

Share:

Slične vijesti

17.02.2024

"Očekivani su promašaji i oscilacije, ali je nedostajala želja igračica da se bore za klub"

Pročitaj
16.02.2024

"Očekuje nas teško gostovanje, da odigramo što bolju utakmicu"

Pročitaj
08.02.2024

"Sigurno nam neće biti lako, ali moramo da budemo odlučnije i da svaku šansu iskoristimo"

Pročitaj
01.02.2024

"Odigrale smo dobru utakmicu i zaustavile napad Savehofa"

Pročitaj
20.01.2024

"Mlade su pokazale da su potencijal, ne smiju da polete"

Pročitaj