Liga šampiona

2024-02-17

16:00

SG BBM Bietigheim

vs

Budućnost Bemax

21.12.2023

Armel Atingre produžila ugovor, povratak Nine Bulatović

Ženski rukometni klub Budućnost Bemax i dalje je aktivan na tržištu i nastavlja sa formiranjem tima za narednu sezonu.

 

Dogovoren je nastavak saradnje sa jednom od najboljih igračica iz aktuelnog sastava, a možemo da objavimo i jedan povratak u redove dvostrukog šampiona Evrope. 

Armel Atingre i naredne sezone će biti na golu Budućnosti Bemax, a plavi dres ponovo će obući desno krilo naše reprezentacije Nina Bulatović.

 

Atingre je u Budućnosti Bemax od avgusta 2020. godine. Francuskinja, rođena u Obali Slonovače,  u protekle tri i po sezone imala je sjajna izdanja u EHF Ligi šampiona i spada u red najboljih čuvarki mreže u Evropi. 

Nakon odličnih izdanja u dresu reprezentacije na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu, Bulatović je donijela odluku da se vrati u Budućnost nakon što je prije početka ove sezone potpisala za rumunsku Glorija Bistricu.

 

Prethodno su angažovana tri pojačanja – u Budućnost se vraćaju crnogorske reprezentativke Jelena Despotović i Đurđina Jauković, a iz Rostov Dona stiže Ruskinja Valerija Kirdjaševa.

 

U timu za narednu sezonu će biti još nekoliko crnogorskih reprezentativki – Ivona Pavićević, Ivana Godeč, Anastasija Marsenić i Nađa Kadović, čime dvostruki šampion Evrope potvrđuje da želi da bude temelj nacionalnog tima, osvajača bronzane medalje sa posljednjeg EHF Euro 2022 i sedmog mjesta na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu.

Share:

Slične vijesti

02.02.2024

"Plave" ponovo bolje od Savehofa za drugu pobjedu u Ligi šampiona

Pročitaj
16.11.2023

"Biće teže nego u Brestu, ali želimo pobjedu"

Pročitaj
23.09.2023

"Izvukle smo pouke iz prva dva meča, želimo prve bodove"

Pročitaj
22.09.2023

Ozvaničena saradnja sa Trebjesom, Jedinstvom i Podgoricom 2013

Pročitaj
18.03.2023

Ništa od iznenađenja u "Morači", Budućnost Bemax u Mađarsku putuje sa četiri gola minusa

Pročitaj