Liga šampiona

2024-02-17

16:00

SG BBM Bietigheim

vs

Budućnost Bemax

20.01.2024

"Mlade su pokazale da su potencijal, ne smiju da polete"

Djevojke su pokazale karakter, iako je bilo grešaka, a velika je stvar što su priliku dobile mlađe igračice i iskoristile je na pravi način, kazala je trener Budućnosti Bemax Bojana Popović nakon poraza (29:21) u 11. kolu EHF Lige šampiona.

 

Popović je istakla da mlade igračice imaju veliki potencijal, ali da ne smiju da polete, već da budu mirnu, jer moraju mnogo da uče.

 

- Ponosna sam kako su djevojke igrale, pokazale su veliki karakter. Grešaka je bilo, ali je vrlo važno da mlade igračice imaju ovakve utakmice, da stiču iskustvo. Morale smo da pogodimo neke šuteve, promašile smo i sedmerce, imale tehničke greške, ali su mlade dobile šansu i pokazale potencijal. Velika je stvar što imamo priliku da pružimo šansu mlađima, one su to iskoristile. Imaju veliki potencijal, ali ne smije da bude prevelikog hvalisanja, da ne polete. Moraju da budu mirne, jer imaju mnogo da uče. Imaju karakter, to ne smije da iščezne, jer drži crnogorski rukomet tu gdje jesmo – kazala je Popović.

 

Od mlađim igračica priliku je najbolje iskoristila 19-godišnja Nikolina Marković koja je postigla četiri gola i imala pet asistencija.

 

- Borile se tokom čitavog meča i pokazale karakter i srce. Imale smo tehničkih grešaka, primile i lake golova, ali zadovoljna sam igrom koju smo prikazale – kazala je Marković.

Share:

Slične vijesti

17.02.2024

"Očekivani su promašaji i oscilacije, ali je nedostajala želja igračica da se bore za klub"

Pročitaj
16.02.2024

"Očekuje nas teško gostovanje, da odigramo što bolju utakmicu"

Pročitaj
01.02.2024

"Odigrale smo dobru utakmicu i zaustavile napad Savehofa"

Pročitaj
21.01.2024

Đer slavio u Podgorici, Nikolina Marković pokazala da je budućnost Budućnosti

Pročitaj
18.01.2024

"Protiv Đera motiv ne smije da nedostaje"

Pročitaj