Liga šampiona

2024-02-17

16:00

SG BBM Bietigheim

vs

Budućnost Bemax

11.02.2024

Potpisan ugovor o saradnji sa mađarskim klubom Sombothelj

Ženski rukometni klub Budućnost Bemax i Rukometni klub Sombothelj iz Mađarske potpisali su ugovor o saradnji.

 

Ugovorom koji su potpisali predsjednici Budućnosti Bemax i mađarskog kluba Ivan Ubović i Zoltan Podor, predviđeno je da će dvije strane sarađivati na planu razmjene igračica i članova stručnih štabova, zajednički planirati pripreme i prijateljske utakmice, te raditi na promociji edukacije i stručnog usavršavanja.

 

Isti će biti na snazi od avgusta do kraja juna naredne godine, što znači da će u narednoj, sezoni 2024/25, Budućnost i Sombothelj organizovati zajednički rad u svim uzrasnim kategorijama i to kroz pripreme i prijateljske utakmice u Podgorici i Mađarskoj. 

Ugovor je zaključen na obostrano zadovoljstvo, a predstavlja novu potvrdu spremnosti Budućnosti da sarađuje sa drugim klubovima. To se naročito odnosi na mađarske klubove, sa kojima naš klub u dužem vremenskom periodu ostvaruje odličnu saradnju, što će vjerujemo, biti slučaj i u narednom periodu, kako sa klubovima iz te, tako i drugih evropskih država.

 

I ugovor sa Sombotheljom, koji će naredne sezone igrati u elitnom rangu mađarskog prvenstva (u kojem su i tri učesnika EHF Lige šampionaĐer, FTC i Debrecin), potvrđuje želju nove uprave kluba da stvori preduslove da mlade i talentovane igračice mogu da stiču međunarodno iskustvo i razvijaju se na pravi način.

Share:

Tagovi:

Slične vijesti

18.02.2024

Ubjedljiv poraz na oproštaju od EHF Lige šampiona

Pročitaj
17.02.2024

"Očekivani su promašaji i oscilacije, ali je nedostajala želja igračica da se bore za klub"

Pročitaj
16.02.2024

"Očekuje nas teško gostovanje, da odigramo što bolju utakmicu"

Pročitaj
15.02.2024

"Očekuje nas težak duel sa ekipom koja dosta trči i dobra je u tranziciji"

Pročitaj
14.02.2024

"Plave" gostuju Bitighajmu u posljednjem meču u EHF Ligi šampiona

Pročitaj